De ce s-a despărțit Andreea Mantea de ultimul iubit. „M-a îngenuncheat”. Cum a fost prins bărbatul

Stan Filon 14.12.2022, 16:07

Andreea Mantea a dat cărțile pe față și a spus care a fost motivul pentru care s-a despărțit de ultimul său iubit. Se întâmpla acum doi ani de zile, iar bruneta de-abia acum a dat uitării acea perioadă din viața ei și a găsit puterea să vorbească despre asta. A spus și ce înseamnă o relație toxică, din punctul ei de vedere.

De ce s-a despărțit Andreea Mantea de ultimul iubit

Andreea Mantea s-a iubit timp de 5 ani cu un bărbat misterios, însă acum a dezvăluit faptul că nu a curs numai lapte și miere, ci a avut puternic de suferit. A fost înșelată de mai multe ori și a ajuns la concluzia că ăi este mult mai bine singură. În plus, acel bărbat a făcut-o să fie foarte tristă, o bună perioadă din relația aceea.

„Eu nu am fost în nicio relație toxică, până la ultima. A te îndrăgosti e una, a iubi e alta. Din punctul meu de vedere, o relație este atunci când cei doi se reîndrăgostesc unul de celălalt, aproape în fiecare zi. Să nu fie limite. Să nu fie «n-ai voie, nu poți, de ce». Să nu fie o critică. Să nu fie o ceartă continuă, un reproș continuu. Să nu fie obositor.

De ce s-a despartit Andreea Mantea de ultimul iubit
De ce s-a despartit Andreea Mantea de ultimul iubit

„Sunt încontinuu supărată”

O relație toxică este când unul dintre parteneri îl stinge pe celălalt. Noi suntem energie. Dacă tu îmi spui mie că nu sunt bună de nimic, că nu sunt în stare, că nu pot și, încontinuu, ai ceva rău să-mi spui, încontinuu tu îmi faci mie rău. Eu, de când mă trezesc, sunt încontinuu supărată. Atunci de ce facem?”, a declarat Andreea Mantea într-o eisiune TV.

Andreea Mantea a vorbit despre perioada în care a aflat că a fost înșelată din nou. Nu se aștepta, iar veștile respective au dărâmat-o pur și simplu.

„Am și auzit, am și văzut, am văzut și în mesaje. Când am auzit, asta a fost cel mai dur. Asta, pe mine, m-a îngenuncheat. Noi râdem și glumim acum, că am trecut peste ele. Eu nu mai auzeam. Nu mai vedeam. Mi-a amorțit tot corpul. Am căzut din picioare. Îmi curgeau lacrimile fără să îmi dau seama. Nu mai aveam aer, am luat-o pe alte… Au trecut. Să plâng după așa ceva?”, mai spune Andreea Mantea despre infidelitatea fostului iubit.

„Când m-am văzut în patul ăla, singură, eu cu mine”

Andreea Mantea și-a dat seama că trebuie să fie puternică pentru fiul ei, așa că a pus punct relației toxice în care se afla și nu i-a venit să creadă cât de bine s-a simțit atunci când s-a despărțit de iubitul său. S-a redescoperit și a avut puterea să se refacă rapid.

„Îmi iubesc copilul, îmi iubesc mama, îmi iubesc tatăl, sora, îmi iubesc prietenii, îmi iubesc colegii, mă iubesc pe mine. Am trăit prea mult timp căutând la alții și nu m-am uitat la mine. Nu este niciodată târziu să te descoperi.

Îmi e greu să exprim în cuvinte fericirea pe care am simțit-o în prima noapte în care eu am dormit singură, fără… Când m-am văzut în patul ăla, singură, eu cu mine, am fost cea mai fericită de pe pământ, atât de mult îmi doream să fiu singură, pentru că nu mai puteam, pentru că o relație toxică te omoară cu totul, te stinge pe tine ca om”, a conchis Andreea Mantea.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...