De ce s-a căsătorit, de fapt, Prințul Harry cu Meghan Markle. Motivul necunoscut de fani

Redacția IMPACT 10.07.2020, 10:08

Meghan Markle și Prințul Harry formează unul din cele mai frumoase și apreciate cupluri regale din toate timpurile. Cu discreția și eleganța specifice pe care le-a deprins de la Palatul Buckingham, foști duci de Sussex și-au luat viața în propriile mâini și au pornit în noi aventuri.

Ce îi unește pe Prințul Harry și Meghan Markle

Meghan Markle s-a logodit în 2017 cu Prințul Harry, al șaselea în linia de succesiune la tronul Britanic. Un an mai târziu avea loc o nuntă cu mare fast, cu o ceremonie absolut impresionantă, la Capela St. George din Windsor. Relația dintre cei doi a părut mereu una controversată și asta pentru că Meghan Markle nu s-a putut adapta niciodată în totalitate la rigorile impuse de Casa Britanică.

Acesta a fost poate principalul motiv pentru care Ducii de Sussex au decis să părăsească titulatura de alteță regală și să își încheie îndatoririle din familia regală. Jurnaliștii scriau cu mult înainte de de despărțirea ducilor de Casa Regală că Meghan Markle nu poate suporta cerințele impuse la Palatul Buckingham și estimau că va exista o astfel de plecare.

„Cred că presiunea de a se retrage este foarte mare. Cred că va părăsi familia regală. Sper să facă asta, dar să îl ia și pe Harry cu ea. De asta s-a îndrăgostit Harry de ea. El punea la cale o modalitate de a se îndepărta”, a declarat în 2018 Germaine Greer,  jurnalistă și scriitoare, pentru 60 Minutes Australia.

Jurnalista mai spunea că de fapt această libertate a fostei actrițe de la Hollywood a fost cea care l-a determinat pe Harry să se îndrăgostească de ea și, ulterior să-și unească destinul.

O altă jurnalistă sugerează că Prințul Harry a dorit mereu să renunțe mereu la princiile stricte impuse de familia sa și să se mute din Marea Britanie.

„Mă întreb cum ar fi fost dacă nu se căsătorea cu o persoană dintr-o altă țară deoarece asta i-a dat o anumită siguranță”, a precizat prezentatoarea TV Trisha Goddard chiar a sugerat că este un avantaj faptul că Meghan Markle este de origine americană.

 

Urmăriți Impact.ro și pe