EXCLUSIV

De ce refuză tatăl Lidiei Buble să îi cunoască iubitul. Pastorul i-a spus clar vedetei ce îşi doreşte EXCLUSIV

Iancu Andreea 30.09.2021, 14:06

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste din România, având o comunitate frumoasă de „bublișori” care o susțin în tot ceea ce face. În timp ce cariera vedetei este în plină ascensiune, la capitolul amoros cântăreața a trecut prin suișuri și coborâșuri de-a lungul timpului, fiind totodată protagonista mai multor scandaluri. După relația cu Răzvan Simion, pe care familia nu l-a cunoscut pe parcursul celor cinci ani petrecuți împreună, acum tatăl Lidiei Bule refuză din nou să îi cunoască iubitul. Vedeta trăiește o poveste de dragoste cu actorul cubanez Harlys Becerra. Pastorul penticostal are câteva obiecții la adresa bărbatului care ar putea să îi devină partener de viață.

Motivul pentru care tatăl Lidiei Buble refuză să îi cunoască iubitul

Artista, care în prezent poate fi urmărită în cadrul emisiunii „Asia Express”, de la Antena 1, este mai fericită ca niciodată. Lidia Buble se bucură de noua sa relație, cu starul cubanez Harlys Becerra, reușind să păstreze discreția în ceea ce îi privește. De curând însă, vedeta a recunoscut că trăiește o poveste frumoasă cu actorul, promițându-le fanilor săi că va povesti cum au evoluat lucrurile între ei. Din păcate, se pare că tatăl Lidiei Buble refuză în continuare să îi cunoască iubitul, la fel cum s-a întâmplat și în cazul lui Răzvan Simion.

Deși artista radiază de fericire, Lidia Buble nu reușește să îl convingă pe tatăl său să accepte noua sa relație. Potrivit surselor impact.ro, pastorul penticostal nu vede cu ochi buni relația fiicei sale cu un străin și nu își dorește să îl cunoască. Strict din fire și mai cu seamă respectând regulile religiei sale, tatăl Lidiei Buble este pregătit să primească în casa sa doar bărbatul cu care va putea stabili concret data căsătoriei. În plus, dorința lui Viorel Buble, tatăl cântăreței, este ca aceasta să își găsească un soț din aceeași religie cu a sa.

De ce refuză tatăl Lidiei Buble să îi cunoască iubitul
Lidia Buble se iubește cu actorul cubanez Harlys Becerra

Artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Harlys Becerra

În timp ce fostul său partener, Răzvan Simion, se bucură de o iubire intensă cu frumoasa Daliana Răducan, Lidia Buble a petrecut câteva luni bune singură, în căutarea unui nou partener. Cântăreața s-a bucurat de momentele de singurătate, s-a relaxat și a așteptat momentul pentru a trăi din nou fiorii dragostei. Aceștia nu au întârziat să apară, astfel că Lidia a confirmat recent că iubește un actor cubanez.

Artista a făcut și primele declarații despre relația cu Harlys Becerra în cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri de pe contul său de Instagram. Lidia Buble a recunoscut că se află într-o perioadă extrem de frumoasă din viața sa, fiind extrem de fericită la brațul noului său partener de viață.

Uh, mama. Mulţumesc, drăguţo. Şi eu sunt fericită pentru mine, mulţumesc mult de tot, apreciez. Câte întrebări sunt pe tema asta, deja peste o sută. Primesc şi zilnic mesaje, este foarte lungă povestea (n.r. cu Harlys), trebuie să îmi iau o zi să vă povestesc. Da, chiar sunt fericită, foarte fericită şi foarte împlinită pe toate planurile. În două-trei cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu. Sunt norocoasă. Pentru mine nu există actori, cântăreţi, vedete, ne-vedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevărată că dragoste vine când nu te aştepţi şi răsare unde nu te aştepţ, a transmis Lidia Buble pe pagina sa de Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...