De ce refuză Alex Velea să meargă la Survivor România. Motivul e legat de Antonia: ”Eram terminat”

Ana Ionescu 16.06.2021, 15:13
De ce refuză Alex Velea să meargă la Survivor România. Motivul e legat de Antonia: ”Eram terminat”

Alex Velea este un mare fan al emisiunii sportive Survivor România. Are chiar un preferat printre concurenți și speră ca acesta să fie și câștigătorul competiției de la Kanal D, mai ales că îi este prieten şi coleg.

În ceea ce privește o eventuală participare la Survivor, cântărețul a mărturisit că nu ar participa. Nu pentru că nu ar face faţă presiunii sau probelor, ci dintr-un motiv care are legătură directă cu iubita sa Antonia.

Motivul pentru care Alex Velea nu vrea să participe la Survivor România

Alex Velea urmărește cu mare interes Survivor România. Se declară un mare fan al lui Zanni, membru în Golden Gang, și este tare mândru de evoluția colegului său în competiția din Republica Dominicană. Știe că nu este ușor pentru prietenul lui să îndure foamea, însă consideră că este determinat să ajungă în finală, mai ales că nu are o familie acasă, de care să i se facă dor și să își dorească să plece cât mai repede din competiție.

„E foarte greu! Eu am văzut când am fost noi în Asia … El n-are mamă, n-are tată, n-are iubită. A plecat și … la capitolul ăsta sunt sigur că n-a avut probleme, dar să stai acolo, să faci foamea, să n-ai unde să dormi. Să dormi pe blană, pe scândură e nașpa rău”, a declarat Alex Velea, despre Zanni.

În ceea ce privește o eventuala participare la Survivor România, Alex Velea a declarat, pentru wowbiz.ro, că nu ar putea să intre în competiție pentru că nu ar suporta să stea atât de mult timp departe de Antonia și de băieții săi.

„Băi, nu mai am vârsta necesară. Am familie, am copiii. Dacă era să fiu adolescent, să am vârsta lor, îți dai seama, voiam să mă duc și să demonstrez ce pot eu, ce fac eu, dar așa nu. La Asia mi-a fost greu de tot”, a mărturisit Alex Velea.

De ce refuza Alex Velea sa mearga la Survivor Romania. Motivul e legat de Antonia
De ce refuza Alex Velea sa mearga la Survivor Romania. Motivul e legat de Antonia

Alex Velea, implicat de fiul Clejanilor într-un scandal cu droguri

Alex Velea a fost implicat recent într-un scandal uriaș în ceea ce privește consumul de droguri după ce Fulgy, fiul Clejanilor, a fost prins de poliţie sub influenţa substanțelor interzise la volan. Fulgy a mărturisit că în noaptea în care a fost oprit de oamenii legii se întorcea de la o petrecere organizată de Alex Velea.

„În legătură cu ieri, nu pot să zic decât că trăiesc într-o ţară coruptă şi doar atât. Ieri m-am trezit, am mâncat, iar seară pe la 7-8 am fost la Alex Velea, prietenul familiei noastre. Am făcut un grătar cu toţi băieţii de la Golden Boy. Nu pot să spun că m-a turnat cineva, pentru că sunt nişte băieţi deosebiţi. De obicei în studiouri, nu la Alex Velea, se fumează… Eu vă jur că sunt plictisit de astea. După petrecerea de la Alex Velea, eu am plecat cu doi băieţi de-ai lui care nu aveau nimic la ei”, este o parte din spovedania lui Fulgy.