De ce nu vrea, de fapt, Daniel Niculae să se întoarcă la Rapid. Dezvăluiri în premieră

Marian Cărăvan 12.08.2020, 10:31
De ce nu vrea, de fapt, Daniel Niculae să se întoarcă la Rapid. Dezvăluiri în premieră

Ratarea promovării a învolburat apele la Rapid. Gruparea giuleșteană trece prin momente tensionate după un sezon în care obiectivul nu a fost îndeplinit. Se anunță schimbări mari la alb-vișinii, în toate compartimentele.

Daniel Niculae, ofertat să revină la Rapid. Fostul atacant a refuzat propunerea patronului

S-a vorbit mult în această perioadă de după finalul sezonului Ligii 2, la capătul căruia giuleștenii au rămas cu un gust amar. Pe locul 6 (ultimul) în play-off, Rapid rămâne mai departe la matineul ligii secunde. Evident, deranj mare, după ce planurile le-au fost date peste cap. Antrenorul Dan Alexa nu va mai continua alături de alb-vișinii, fostul antrenor, ulterior președinte, Daniel Pancu va antrena la Iași, astfel că sunt locuri vacante la gruparea de lângă Podul Grant. În aceste condiții, patronul Victor Angelescu l-a ofertat pe fostul atacant Daniel Niculae să revină la Rapid, pe postul de președinte.

„Nico” a recunoscut că s-a întâlnit cu Victor Angelescu, dar a refuzat propunerea oficialului și a și motivat de ce a avut această opțiune.

„M-am întâlnit cu Victor, îi mulțumesc pe această cale. Are încredere în capacitatea mea de a gestiona un club precum Rapidul.

Am avut o discuție, mi-a propus postul de președinte ca și acum doi ani de zile, când a venit la Rapid. Dar ca și atunci, am pus anumite condiții și anume că nu pot lucra cu anumite persoane care sunt acum la club”, a spus Daniel Niculae, în cadrul emisiunii Fotbal Club, de la Digi Sport.

Adrian Iencsi este noul antrenor al Rapidului Sursa foto: FC Rapid 1923

Adrian Iencsi, noul antrenor al Rapidului

Noul „principal” al Rapidului, Adrian Iencsi, a condus deja primul antrenament al alb-vișiniilor, pe stadionul din Regie, având sub comanda sa 26 de jucători.

Alături de fostul căpitan giuleștean va fi Valentin Negru (37 de ani), eroul de la Berlin, cel care a evoluat în Giulești între 2004 și 2006, dar și în sezonul 2013/2014, având peste 100 de meciuri pentru Rapid.

„Mă bucur că am plăcerea să fiu din nou acasă, am un entuziasm fantastic și de-abia aștept să ne revedem, pe stadion. Am un dor nebun, mă simt din nou tânăr și sunt mândru că port din nou culoarea alb-vișinie”, a fost mesajul transmis suporterilor de către Adi Iencsi.

Urmăriți Impact.ro și pe