De ce nu şi-au mai vorbit Ştefan Bănică Jr şi Virgil Ianţu. Cei doi au cântat ani de zile împreună: „Era nenatural”

Badea Violeta 04.04.2022, 19:45
De ce nu şi-au mai vorbit Ştefan Bănică Jr şi Virgil Ianţu. Cei doi au cântat ani de zile împreună: „Era nenatural”

Virgil Ianțu este, fără îndoială, unul dintre cei mai cunoscuți și mai apreciați prezentatori TV de la noi din țară. De-a lungul timpului, acesta a fost gazda mai multor show-uri de succes. Dincolo de acest lucru, puțini români își mai aduc aminte de vremurile în care acesta făcea parte din band-ul lui Ștefan Bănică Jr. Recent, celebrul om de televiziune a vorbit despre conflictul pe care l-a avut cu soțul Laviniei Pîrva. Iată de ce nu și-au mai vorbit cei doi!

Virgil Ianţu, despre conflictul pe care l-a avut cu Ştefan Bănică Jr

Virgil Ianțu, în vârstă de 51 de ani, nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. De-a lungul anilor, aceasta a prezentat mai multe emisiuni care s-au bucurat de mare priză la public, dar prima oară s-a remarcat în muzică.

De altfel, omul de televiziune a studiat la Universitatea Națională de Muzică București, pe care a absolvit-o în anul 1995. Acolo l-a cunoscut pe Ștefan Bănică Jr.

Cei doi au avut o colaborare plină de amintiri extraordinare, dar au existat și momente tensionate, lucru care l-a făcut pe Virgil Ianțu să renunțe la trupă. După o vreme, cei doi au reluat legătura, dar tensiunea s-a simțit în continuare, așa cum a dat de înțeles prezentatorul.

„Pe Ștefan l-am cunoscut la Conservator. Cântam la chitară împreună, ne-am plăcut, muzica ne-a împrietenit. Apoi ne-a venit ideea asta de a face grupul vocal, The Fifties. Ceea ce făceam noi acolo era la un nivel foarte ridicat din punct de vedere muzical. Stiam ce înseamnă armonie, știam ce înseamnă partituri.

A ținut vreo nouă ani. A fost un moment între noi care nu a căzut bine… După o vreme am găsit puterea de a sta la masă, de a vorbi. Nu ne-am vorbit câteva luni, ne vedeam, dar nu ne vorbeam, era nenatural, mai ales că jucam și în aceeași piesă la teatru”, a povestit Virgil Ianțu la podcast-ul lui Cătălin Măruță.

Virgil Iantu, despre colaborarea cu Stefan Banica Jr
Virgil Iantu, despre colaborarea cu Stefan Banica Jr

Cum a ajuns să prezinte emisiunea „Copiii spun lucruri trăsnite”

În cadrul aceluiași podcast, Virgil Ianțu a povestit cum a ajuns să prezinte emisiunea „Copiii spun lucruri trăsnite”. Acesta a spus că l-a început nu l-a încântat ideea, deoarece nu știa cum să interacționeze în prezența micuților. Ulterior, prezentatorul s-a răzândit. Iată ce l-a făcut să-și schimbe părerea.

„Eu cred că trebuie să spui Da de fiecare dată. Bineînțeles, să ai măsură, să știi și să te cunoști. Am spus Da și a fost o situație fericită.

Eu am spus Nu și când am văzut o casetă cu același format în America, am spus Da, vreau să fac asta. Eu am avut foarte mare noroc să am echipă foarte bună.”, a declarat Virgil Ianțu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...