De ce nu se suportă Simona Halep și Sorana Cîrstea. Episoadele cu cele două sportive pe care nimeni nu le știa

De ce nu se suportă Simona Halep și Sorana Cîrstea. Episoadele cu cele două sportive pe care nimeni nu le știa

Simona Halep și Sorana Cîrstea se numără printre jucătoarele de top, sunt colege în echipa de Fed Cup a României, dar cele două sportive nu se suportă. Iată câteva episoade cu cele două sportive pe care nimeni nu le știa.

Episoadele cu Simona Halep și Sorana Cîrstea pe care nimeni nu le știa. De ce nu se suportă cele două sportive

Sorana Cîrstea pare să nu fi acceptat niciodată faptul că Simona Halep a ajuns numărul 1 mondial și nici mediatizarea de care are parte câștigătoarea turneelor de Grand Slam de la Roland Garros și de la Wimbledon. Sorana Cîrstea a avut de-a lungul timpului momente în care a „înțepat-o” pe Simona Halep. „Meciurile” dintre Sorana Cîrstea și Simona Halep se dispută de câțiva ani.

Un meci de Fed Cup dintre România și Canada, disputat la Cluj-Napoca, și în care Simona Halep nu a jucat, i-a dat prilejul Soranei să transmită un mesaj tranșant: „România nu stă în Simona Halep!”.

Se pare că Sorana Cîrstea nu a putut digera momentul în care Simona Halep a ajuns numărul 1 mondial, în octombrie 2017. Felicitată inclusiv de marea rivală Serena Williams, Simona Halep nu a avut parte de aceleași gânduri din partea colegei din echipa de Fed Cup. Sorana Cîrstea s-a scuzat, motivând programul încărcat.

„N-am apucat s-o felicit încă pe Simona. Am avut program încărcat şi n-am avut timp. O să îi strig ceva de la balcon, probabil, că tot suntem vecine”, ar fi spus Sorana Cîrstea la turneul de la Linz, din Austria, la câteva zile distanţă de marea performanţă a Simonei Halep, care a devenit numărul 1 mondial după ce a ajuns în finala turneului de la Beijing.

Sorana Cîrstea și-a concediat antrenorul după ce acesta i-a dat-o pe Simona Halep drept exemplu!

Rivalitatea dintre Sorana Cîrstea și Simona Halep a ieșit în evidență în mai multe rânduri. Spre exemplu, în iunie 2014, când Simona Halep disputa prima sa finală la Roland Garros, pierdută în fața Mariei Șarapova, Pro TV a dorit să realizeze un material cu celelalte jucătoare de tenis din România, care să vorbească despre performanța Simonei Halep. Însă demersul jurnaliștilor s-a lovit de refuzul celei fără de care materialul nu își avea sens.

„Nu pot să-i urez succes, nu sunt în țară”, a fost răspunsul sec al Soranei Cîrstea.

Chiar și atunci când a fost rugată să acorde un interviu audio, jucătoarea a refuzat, invocând același motiv.

Se pare că Sorana Cîrstea nu suportă să audă numele Simonei Halep, iar când campioana îi este dată și exemplu pentru modul în care se deplasează în teren, atunci „ia foc”. A simțit asta pe pielea sa Victor Ioniță, fostul antrenor al Soranei Cîrstea. Acesta vorbea despre deplasarea în teren a sportivei din Constanţa, lăudând-o şi dorind ca Sorana să o ia drept exemplu. Până aici i-a fost! Sorana nu a digerat lecția oferită cu Halep drept model și în scurt timp și-a concediat antrenorul.

21 de titluri WTA a cucerit în carieră Simona Halep. În schimb, Sorana Cîrstea are un titlu WTA, cucerit în 2008, la Tașkent.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI