Strategia prin care Simona Pătruleasa arată atât de bine la 47 de ani. Momentele în care alege să bea apă (Exclusiv)

Dumitrică Roxana 22.07.2022, 16:20
Strategia prin care Simona Pătruleasa arată atât de bine la 47 de ani. Momentele în care alege să bea apă (Exclusiv)

Simona Pătruleasa Ivanof este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV de la noi. Vedeta s-a făcut remarcată, de-a lungul timpului prin frumuseţea şi rafinamentul cu care a încântat publicul, de la pupitrul ştirilor. Simona are o siluetă de invidiat, pe care şi-o menţine fără diete chinuitoare.

Cum îşi menţine Simona Pătruleasa silueta

În ciuda treceri timpului, Simona Pătruleasa își păstrează silueta de adolescentă, însă recunoaște că nu mai este totul așa simplu, ca în tinerețe. Prin urmare, vedeta a adoptat intermittent fastingul de un an și e mulțumită că a slăbit 6 kg.În ultimul an, Simona a adoptat o nouă strategie alimentară, care să o ajută să rămână într-o formă de invidiat.

Deși a obținut rapid rezultate, ea a preferat să o transforme într-un stil de viață. “Nu mănânc după ora 6.30 seara nimic și am o pauză de 16 ore. Cumva țin de un an intermittent fasting. Am slăbit în primul rând 5-6 kg. Mă apucă foamea, doar că beau apă, beau un ceai și încerc să uit. Acum, sinceră să fiu am intrat în normalitate,”, a spus ea.

“Nu mănânc atâtea dulciuri câte îmi doresc, mănânc doar în weekend. Mă abțin de la unele lucruri, trebuie să am grijă, pentru că nu mai e ca acum 20 de ani, când nu mâncam 3 zile și eram băț. Trebuie să facem și unele sacrificii. Intermittent fasting este un mod de viață”, a declarat, în exclusivitate pentru Impact.ro, vedeta Kanal D.

Ce este postul intermitent

Dacă cele mai multe diete populare din ultimii ani ţin cont de numărul de calorii sau de combinațiile alimentare, postul intermitent se axează pe consumul de alimente doar într-o anumită fereastră orară din zi. Cel mai popular tip de fasting este după formula 16:8 , unde 16 înseamnă numărul de ore din zi cu pauză alimentară, iar 8 reprezintă intervalul orar în care se pot consuma alimente. În medie, în cadrul unui program de post intermitent, pauza alimentară durează între 16 și 18 ore.

Există și varianta mai dificil de adoptat, 20:4 , cu 20 de ore de pauză alimentară, , iar 4 ore înseamnă fereastra orară când se poate mânca. Pentru multe persoane, postul înseamnă de la o zi pe săptămână dedicată pauzei alimentare totale .

 

Urmăriți Impact.ro și pe