De ce nu se afişează niciodată în public Sorana Cîrstea şi Ion Ţiriac Jr. Motivul este uimitor

Cristian Cojocaru 13.06.2021, 12:18
De ce nu se afişează niciodată în public Sorana Cîrstea şi Ion Ţiriac Jr. Motivul este uimitor

Sorana Cîrstea și Ion Ţiriac Jr. sunt împreună de peste un an însă, cei doi nu se afişează în public. Motivul pentru care cei doi aleg discreția maximă este unul uimitor.

Motivul pentru care Sorana Cîrstea și Ion Ţiriac Jr. nu se afişează în public

Cei doi formează un cuplu de peste un an și, totuși, foarte puțini oameni i-au văzut împreună. Ion Țiriac Jr. și Sorana Cîrstea aleg să își țină relația departe de ochii lumii, chiar dacă cei doi sunt și logodiți. Sorana Cîrstea ar avea și un motiv pentru care alege discreția maximă. În urmă cu ceva vreme, sportiva a trecut printr-o despărțire care, se pare, că a lăsat-o cu cicatrici.

Între 2014 și 2017, iubita lui Țiriac Jr. a fost împreună cu columbianul Santiago Giraldo. Chiar dacă lucrurile dintre ei doi păreau să meargă de minune, fiind o relație foarte apreciată de cei din jur, cei doi au ajuns la despărțire, fiind un șoc în lumea sportului. Deşi au trecut ceva ani de la acea despărțire, se pare că sportiva încă mai are rețineri în ceea ce privește relația.

Jucătoarea de tenis nu postează nicio imagine cu Ion Țiriac Jr. în mediul online şi nici nu vorbește în public despre relația sa cu fiul campionului de tenis Ion Țiriac.

afișează public Cîrstea Țiriac
Sorana Cirstea alege sa isi tina relatia privata

Cei doi se înțeleg de minune

Anterior, Sorana Cîrstea a făcut toate aceste lucruri cu fostul ei iubit, pe care, la un moment dat, l-a adus în România. Probabil, pentru a nu mai repeta istoria, acesta este motivul Soranei, care preferă ca viața privată să fie doar pentru ea. Sportiva nu este singura care a suferit un astfel de eșec emoțional.

Ion Țiriac Jr. la rândul lui a primit o lovitură din partea destinului. În anul 2019, fiul maganatului Țiriac anunța că va divorța de soția sa, Ileana Lazariuc. Nu a trecut mult până Țiriac Jr. s-a reîndrăgostit, astfel că la un an distanță, a cunoscut-o pe Sorana, iar cei doi au reușit să își fie alături și totodată să construiască o relație puternică.

Deși cei doi nu se afișează în public împreună, Sorana are sentimente foarte puternice pentru partenerul său. După ce a obținut victoria de luna trecută din cadrul turnelui din Istanbul, sportiva nu a stat nici o secundă pe gânduri, iar în fața camerelor de luat vederi, în timp ce se afla pe teren și-a sunat iubitul. Aceasta a fost auzită la un moment dat spunând :  ”Da iubitule! Așa e!”.

Urmăriți Impact.ro și pe