De ce nu s-a căsătorit Fuego până la vârsta de 45 de ani. Fosta iubită a artistului a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate

Badea Violeta 24.05.2022, 13:45

Paul Surugiu, cunoscut sub numele de Fuego, este, fără dar și poate, unul dintre cei mai cunoscuți și mai apreciați artiști din țara noastră. În urmă cu 12 ani, solistul s-a despărțit de Ana Maria Ciaușu, deși toată lumea îl vedea căsătorit cu aceasta. Acum, fosta iubită a cântărețului a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate despre relația pe care a avut-o cu Fuego. Iată de ce nu au ajuns în faţa altarului!

Motivul pentru care s-au despărțit Fuego și Ana Maria Ciaușu

Au trecut 12 ani de când Fuego și Ana Maria Ciaușu s-au separat. Cei doi au fost împreună timp de patru ani de zile, însă, drumurile lor s-au separat încă dinainte de a-și uni destinele.

De atunci, îndrăgitul artist a preferat să-și țină departe de ochii curioșilor toate evenimentele din viața personală. Însă, fosta sa iubită a ieșit la rampă cu câteva declarații despre relația pe care a avut-o cu cântărețul. Iată de ce nu s-au căsătorit.

„Când doi oameni decid, de comun acord, să meargă pe drumuri separate și nu au nimic să își reproșeze, ba din contră, să își mulțumească unul altuia pentru lucrurile frumoase trăite împreună, înseamnă că se respectă unul pe altul.

Mai mult, cei din jurul nostru își doreau asta mai mult decât ne-am dorit noi. Scopul relației noastre nu a fost căsătoria. Pasul ăsta trebuie să vină firesc și nu dintr-o presiune publică sau pentru a intra în rândul lumii.”, a mărturisit Ana Maria Ciaușu, potrivit Pro Tv.

Fuego si Ana Maria Ciausu s-au despartit in urma cu 12 ani de zile

Cei doi și-au dorit să devină părinți

Timp de patru ani de zile cât timp au fost împreună, Fuego și Ana Maria Ciaușu și-au dorit enorm să devină părinți. Din păcate, iubita lui Fuego de la acea vreme a și pierdut două sarcini, deși a apelat la un tratament, pentru a-și împlini visul.

„Relația mea cu Ana Maria nu mai există. Ana nu mai face nici tratament cu antibiotice și injectabile pentru a rămâne însărcinată, s-a terminat totul. Relația noastră s-a încheiat de curând, dar noi am rămas buni prieteni”, declara Fuego la vremea respectivă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...