De ce nu poate să-l ierte William pe Prințul Harry. Motivul uimitor care a apărut în presa britanică

Ioana Bucur 23.09.2022, 20:01
De ce nu poate să-l ierte William pe Prințul Harry. Motivul uimitor care a apărut în presa britanică

Păreau de nedespărțit. Chiar și după „fuga” peste ocean, abandonarea responsabilităților ce veneau la pachet cu statutul de membru al Familiei Regale și seria de acuzații scandaloase, publicul a sperat în continuare la o împăcare. Într-un interviu difuzat recent de presa britanică, Katie Nicholl, expert în monarhia britanică, a explicat de ce nu poate să-l ierte William pe Prințul Harry.

Care este motivul pentru care William nu poate să îl ierte pe Prințul Harry

Despărțirea Prințului Harry de Familia Regală a Marii Britanii a fost o lovitură cumplită pentru fratele său mai mare. Mutarea peste ocean și șirul de afirmații și acuzații scandaloase ce au zguduit din temelii monarhia nu vor fi iertate prea curând, susține Katie Nicholl, autoarea cărții „New Royals – Queen Elizabeth’s Legacy and the Future of the Crown”.

Într-un interviu difuzat recent în presa britanică, scriitoarea a punctat că William, în vârstă de 40 de ani, este puțin probabil să lase trecutul în urmă, în ciuda frontului comun pe care l-a afișat cu Ducele de Sussex, 38 de ani, în timpul ieșirii în fața Palatului Windsor, la câteva zile după moartea bunicii lor.

Motivul ar fi acela că noul Prinț de Wales a crezut mereu că fratele său mai mic îi va fi mâna dreaptă, un mare sprijin.

„William pur și simplu nu-l poate ierta pe Harry, nu doar pentru comportamentul său și ceea ce a făcut și cum a făcut-o, dar uitați-vă la câtă greutate stă acum pe umerii lui William.

Întotdeauna a crezut că Harry îi va fi alături, acum este singur. Slavă Domnului că o are pe Kate lângă el”, a spus autorul.

De ce nu poate să-l ierte William pe Prințul Harry. Motivul uimitor care a apărut în presa britanică

„Nu i-ar fi venit să creadă ce se întâmplă acum”

Sâmbătă, Prințul William și Regele Charles al III-lea au ieșit pentru a da mâna cu oamenii care stăteau de ore întregi la coadă pentru a aduce un omagiu Reginei Elisabeta a II-a.

„Nu i-ar fi venit să creadă ce se întâmplă acum, chiar nu i-ar fi venit. Este extraordinar”, a fost auzit William spunându-i unui bărbat despre bunica sa.

Câteva ore mai târziu, William și Prințul Harry, alături de ceilalți șase nepoți ai Reginei – Peter Phillips, Zara Tindall, prinţesele Eugenie şi Beatrice, Lady Louise Mountbatten-Windsor şi vicontele Severn – au stat de veghe timp de câteva minute în jurul sicriului fostului monarh. William și Harry au purtat uniforme militare în timp ce verișorii lor au fost îmbrăcați în negru.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...