De ce nu o suportă, de fapt, Meghan Markle pe Kate Middleton. Ce s-a întâmplat între ele

Madlen Moraru 07.07.2020, 14:47

Cumnatele regale nu par să se înțeleagă sub nicio formă nici în prezent. S-a aflat de ce nu o suportă, de fapt, Meghan Markle pe Kate Middleton. Adevărul dintre cele două ducese este unul suprinzător. Fanii care apreciază familia regală din Marea Britanie ar putea avea și-n prezent nelămuriri despre acest capitol.

De ce nu o suportă, de fapt, Meghan Markle pe Kate Middleton. Ce s-a întâmplat între ele

De ce nu o suportă Meghan Markle pe Kate Middleton? Deși adesea aveau ieșiri în public comune, la diverse evenimente, se pare că relație reală dintre cele două membre foarte importante ale casei regale a fost mereu pusă sub semnul întrebării. Asta deoarece se afișau cu zâmbetul pe buze și doreau să lase impresia că sunt cele mai bune prietene. Însă Meghan nu e degeaba considerată o actriță de renume de la Hollywood. Se pare că soția Prințului Harry a făcut tot posibilul să păstreze aparențele. Relațiile erau tot mai tensionate însă înainte de plecarea lor din Anglia, alături de bebelușul Archie. După ce au trăit o perioadă în Canada, aceștia s-au mutat în Los Angeles, Statele Unite.

De ce nu o suportă, de fapt, Meghan Markle pe Kate Middleton. Ce s-a întâmplat între ele
Cele două ducese nu s-ar suporta, în realitate, între ele, având mai mereu o relație tensionată

Sursele regale sunt de părere că relația dintre Meghan Markle și Kate Middleton a fost mereu una delicată. Asta deoarece fosta actriță din Suits a avut încă de la început pretenția să fie tratată precum soția lui William de către cei din public. Deși Kate face parte de mai multă vreme din preferințele fanilor și urmează să fie regină a fost normal să primească atât de multă atenție. Un detaliu nu tocmai pe placul fostei vedete de la Hollywood care la rându-i se obișnuise cu un anumit nivel de atenție.

De o astfel de părere este și specialistul în problemele regale, Tom Quinn. Bărbatul care deține informații cheie despre casa regală britanică a dezvăluit că Meghan a avut cionciri din plin cu angajații de la Palatul Kensington. În ciuda faptului că era asistată în permanență, Meghan simțea adesea că pică pe un loc secund și nu este tratată corespunzător. Se pare că Ducesa de Cambridge avea parte de un tratament preferanțial, având simpatii chiar și în rândul membrilor din stafful regal, potrivit okmagazine.

Urmăriți Impact.ro și pe