De ce nu mai vrea Simona Gherghe să se întoarcă la Acces Direct. ”Am preferat să aflați de la mine, nu din surse”

Diana Radu 06.07.2020, 12:50
De ce nu mai vrea Simona Gherghe să se întoarcă la Acces Direct. ”Am preferat să aflați de la mine, nu din surse”

Fanii emisiunii Acces Direct de pe Antena 1 o critică pe Mirela Vaida pentru telenovela Vulpița Viorel și o vor înapoi pe Simona Gherghe. Însă, aceasta le-a transmis fanilor că nu se va mai întoarce la cârma emisiunii și a specificat și care este motivul.

Motivul pentru care Simona Gheorghe nu se mai întoarce la Acees Direct

Prezentatoarea TV s-a retras de pe micile ecrane în momentul în care a intrat în concediu de creștere a copiilor, după care a luat decizia de a se retrage definitiv. Vedeta a spus atunci că vrea să se ocupe de educația celor mici. În plus, aceasta a încercat să îmbine viața de familie cu cea profesională, însă i s-a părut o muncă prea solicitantă, așa că a renunțat la televiziune.

„De pe frontul de mămicie, aș vrea să vă scriu câteva rânduri. Am fost mereu sinceră și, când s-a întâmplat ceva important în viața mea, am preferat să aflați de la mine, nu din surse. Iată-mă, așadar, în fața unui astfel de moment. Dragii mei prieteni, misiunea mea la Acces Direct s-a încheiat.

Decizia îmi aparține în totalitate și vine după multe nopți de nesomn. Am intrat într-o altă etapă a vieții mele și simt nevoia unei schimbări. Au fost 9 ani plini, cu bune și cu rele, în care am învățat multe. Despre lume, despre viață, despre mine”, a fost mesajul transmis de Simona Gherghe, pe rețelele de socializare.

Însă, fanii emisiunii Acces Direct îi duc dorul și vor ca Simona Gheorghe să se întoarcă înapoi la cârma emisiunii. Fanii sunt nemulțumiți de faptul că Mirela Vaida promovează personajele Vulpița și Viorel.

simona gherghe, acces direct, anunt
Motivul pentru care Simona Gheorghe nu se mai întoarce la Acees Direct

Simona Gherghe, despre viața cu doi copii mici

Simona Gherghe s-a căsătorit în luna mai a anului 2017, cu Răzvan Săndulescu, iar în aceeași lună a venit pe lume și fetița cuplului, Ana Georgia. Vedeta a confirmat în data de 29 noiembrie 2018, că este însărcinată cu cel de-al doilea copil. În data de 9 mai, Simona Gherghe a adus pe lume cel de-al doilea copil, un băiețel care a primit numele Vlad Ioan.

„Vreți adrenalină pură? Faceți doi copii, unul după altul! ? Practic, n-ai timp să respiri. De multe ori, am senzația că și în somn fac ceva. Și chiar fac: planuri, calcule, îmi fac griji. Mintea mea nu mai apucă să se odihnească. Dar nu mă plâng, nu mă înțelegeți greșit. E senzațional când îi văd pe amândoi în brațele mele, sănătoși și veseli. Secretul e să ai ajutoare. Mama, soțul, o bonă, electrocasnicele…”, a scris Simona Gherghe, pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe