De ce nu mai vrea Magda Ciumac să apară la televizor. Fosta vedetă a OTV are acum 39 de ani (Exclusiv)

Ioana Bucur 03.10.2022, 19:57
De ce nu mai vrea Magda Ciumac să apară la televizor. Fosta vedetă a OTV are acum 39 de ani (Exclusiv)

Au trecut mai bine de 15 ani de la momentul în care publicul de la noi din țară o descoperea pe Magda Ciumac, una dintre vedetele create de OTV, „televiziunea de apartament” ce bifa audiențe uriașe și aducea profituri impresionante patronului Dan Diaconescu. Într-un interviu acordat în exclusivitate jurnaliștilor redacției Playtech – Impact.ro, bruneta a explicat de ce nu mai vrea să apară pe micul ecran.

Magda Ciumac nu mai vrea să apară la TV

Acum aproape 15 ani, Magda Ciumac prindea gustul faimei, odată cu aparițiile la OTV, celebra televiziune a lui Dan Diaconescu.

Cu toate că s-a retras de ceva vreme din lumina reflectoarelor, bruneta a dezvăluit, într-un interviu acordat în exclusivitate jurnaliștilor redacției Playtech – Impact.ro, că primește și în prezent oferte de colaborare cu posturi TV, însă a punctat că vremea aparițiilor sale pe micile noastre ecrane a trecut.

„Toată povestea aceea legată de relația mea cu televiziunea a stat sub semnul conjuncturii. Pe atunci aveam 21 de ani și vedeam cu alți ochi lumea.

Astăzi ne-am schimbat, și eu, și lumea! Tot Magda Ciumac am rămas, dar văd altfel lucrurile.

Așa că prezența mea în lumea televiziunii nu mai e de actualitate!”, a început ea seria confesiunilor pentru playtech.ro.

Cu toate că a fost protagonista unor momente scandaloase, Magda Ciumac ne-a mărturisit că nu are niciun regret.

„Nu regret nimic! Absolut nimic! Asta a fost karma mea!

M-am ghidat mereu după zicala care spune că lucrurile vin la vremea lor și trebuie acceptate ca atare. Asta am făcut și eu!”, adaugă bruneta.

De ce nu mai vrea Magda Ciumac să apară la televizor. Fosta vedetă a OTV are acum 39 de ani (Exclusiv)
Magda și Tolea Ciumac

Unde este acum Tolea Ciumac

La fel de celebru a ajuns și fostul ei soț, Tolea Ciumac. Cei doi au împreună un copil, Sașa, în vârstă de 16 ani. Bărbatul nu s-a implicat aproape deloc în creșterea fiului, Magda spunând că fostul ei partener ar locui acum în Italia.

„Alexander, iar nu Sașa cum îi spune multă lume, a împlinit 16 ani și a trecut clasa a XI-a. M-am luptat pentru custodia lui și am obținut-o, deși nu mi-a fost deloc ușor.

Nici să conving instanța că am dreptate, nici să-l cresc. Tolea nu i-a adus nici măcar o bomboană, în 16 ani!

Ce să mai vorbim despre pensie alimentară sau altceva?!”, indică fosta vedetă de la OTV.

Bruneta susține că Tolea ar avea o iubită mult mai tânără care i-ar fi adus pe lume un copil, tot un băiat: „Și p-ăsta l-a botezat tot Sașa, de parcă alt prenume nu ar mai exista pentru el! În fine, nu e treaba mea!”

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...