De ce nu mai vrea Iulia Vântur să se mărite cu Salman Khan. ”Se întâmplă ceva”

Diana Radu 04.08.2020, 09:35
De ce nu mai vrea Iulia Vântur să se mărite cu Salman Khan. ”Se întâmplă ceva”

Iulia Vântur și Salman Khan trăiesc împreună o frumoasă poveste de dragoste, așa că mulți fani se întreabă când vor face cei doi pasul cel mare. Fosta prezentatoare TV și-a lăsat viața din România în urmă în 2012 și s-a mutat în India pentru a fi alături de celebrul actor de la Bollywood.

Care este motivul pentru care Iulia Vântur și Salman Khan nu au făcut nunta

Cu toate că Iulia Vântur s-a mutat în India alături de iubitul ei și de familia lui, aceasta nu pare hotărâtă să facă pasul cel mare. Vedeta a dezvăluit și care este motivul. Se pare că noua sa viață de pe tărâmul indian a ajutat-o să se descopere și să realizeze că nu căsătoria este cel mai important lucru într-un cuplu, ci înțelegerea.

„Am fost educată în spiritul acela: ne căsătorim, facem copil, există o ordine, o rigoare în toate lucrurile astea, dar odată ce am descoperit lumea, o cultură diferită, m-am descoperit pe mine mai mult. Acum, sincer, nu știu dacă îmi mai doresc atât de mult să mă căsătoresc”, a declarat Iulia Vântur.

iulia vantur, salman khan, nunta
Care este motivul pentru care Iulia Vântur și Salman Khan nu au făcut nunta

Iulia Vântur a mai spus că din punctul ei de vedete căsătoria nu face decât să limiteze partenerii și să le îngrădească acțiunile. Iubita lui Salman crede că oamenii se schimbă după căsătorie, iar ea își dorește ca relația sa rămână exact cum este acum.

„În privința căsătoriei nu mai sunt atât de sigură că este ceea ce îmi doresc, pentru că, sincer, uitându-mă în jurul meu, nu știu dacă asta este într-adevăr varianta câștigătoare pentru doi oameni care se iubesc. Simt că te încorsetează mai mult și te limitează mai mult. Se întâmplă ceva. Întreb și oamenii care se căsătoresc, ce se întâmplă, de fapt. Se schimbă după ce se căsătoresc.(…) Nu mi se mai pare atât de atractiv, sinceră să fiu”, a mai spus Iulia Vântur.

Cât despre un copil, frumoasa blondină a spus că își dorește să devină mamă atunci când Cel de Sus va considera. Până atunci, aceasta de bucură de noua sa viață pe care și-a clădit-o pas cu pas alături de bărbatul mult visat.

Urmăriți Impact.ro și pe