De ce nu este bine să pui decoraţiuni de Crăciun pe uşa casei. Greşeala pe care mulţi români o fac

Ana Anitoiu 05.12.2021, 08:45
De ce nu este bine să pui decoraţiuni de Crăciun pe uşa casei. Greşeala pe care mulţi români o fac

Specialiștii în Feng Shui au explicat de ce nu este bine să pui decoraţiuni de Crăciun pe uşa casei. Mulți români fac această greșeală, printre alte erori extrem de populare în preajma sărbătorilor de iarnă. Iată ce altceva ar trebui să eviți să faci, deși s-ar putea să ți se pară festiv și frumos.

Ce greșeli fac românii în privința decorațiunilor de Crăciun

Crăciunițe ofilite

Mulți români cumpără înainte de sărbătorile de iarnă Crăciunițe, dar nu țin cont dacă acestea ofilesc sau mor. După principiile Feng Shui, florile sunt foarte importante în orice locuință.

Însă, trebuie evitat ca florile de Crăciun sau Crăciunițele să ofilească sau să moară, deoarece acest lucru va atrage energie negativă în casă și poate chiar să afecteze sănătatea familiei.

Prea multe decorațiuni de Crăciun sau obiecte decorative triste

De asemenea, după principiile Feng Shui, aglomerația de obiecte reprezintă energia negativă. Prin urmare, este necesar să ai ordine în casă și să nu supraîncarci spațiile cu decorațiuni. Altfel, ți-ar putea fi afectat echilibrul vieții.

Obiectele decorative triste sunt de evitat în preajma sărbătorilor de iarnă. Acestea vor afecta atmosfera din casă, umorul și sentimentele tuturor persoanelor din locuință.

De ce nu este bine sa pui decoratiuni de Craciun pe usa casei
Brad de Craciun

De ce nu este bine să pui decoraţiuni de Crăciun pe uşa casei

O altă greșeală pe care o fac mulți români este aceea că pun decorațiuni de Crăciun pe ușa casei, crezând că obiceiul este unul frumos, ce semnifică buna dispoziție și bucuria sărbătorilor de iarnă.

Însă, conform specialiștilor în Feng Shui, lucrurile nu stau deloc așa. Nicio decorațiune nu trebuie să împiedice sau să îngreuneze deschiderea ușii locuinței. Motivul este acela că energia negativă nu va putea intra cu ușurință în casa ta.

Ce decorațiuni de Crăciun atrag prosperitatea și norocul

Printre toate decorațiunile de Crăciun existente în magazinele din țară, unele atrag prosperitatea și norocul, conform principiilor Feng Shui. Primele dintre acestea sunt globurile colorate, deoarece acestea simbolizează bunăstarea. Sunt recomandate mai ales cele roșii și aurii.

De asemenea, în vârful bradului de Crăciun ar trebui să existe o stea. Simbolizând speranța și lumina, aceasta atrage norocul și banii. În plus, va influența membrii familiei să ia cele mai bune decizii în următorul an.

Alte decorațiuni pe care este bine să le ai de Crăciun, după principiile Feng Shui, sunt cele în formă de îngeri. Acești aduc protecție și voie bună, precum și noroc și prosperitate. Este recomandat să fie puși în brad, alături de globurile aurii și de cele roșii. Citește și despre puterea secretă a Crăciuniţei!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...