De ce nu e bine să bei berea din sticlă sau doză. Românii nici nu s-au gândit la aşa ceva vreodată

Badea Violeta 21.05.2022, 09:27
De ce nu e bine să bei berea din sticlă sau doză. Românii nici nu s-au gândit la aşa ceva vreodată

Berea este, fără îndoială, una dintre cele mai populare băuturi alcoolice din lume. Aceasta este consumată în cantități extrem de mari, în special în zilele călduroase de vară. Recent, s-a descoperit un lucru surprinzător despre bere. Specialiștii susțin că nu e bine să o bei din sticlă sau doză. Iată motivul!

Motivul pentru care nu este indicat să consumi berea din sticlă sau doză

De regulă, bărbații simt o satisfacție incredibilă atunci când scot capacul unei beri la sfârșitul unei zile lungi și beau direct din sticlă. Totuşi, turnarea acelei băuturi reci într-un pahar are propriile sale recompense.

Poate că te-ai îndepărtat de această noțiune după ce ai auzit un prieten pasionat de bere expunând de prea multe ori pe această temă, dar încearcă o dată să guști din pahar și ai să te convingi.

Principalul motiv pentru care ar trebui să bei berea astfel este aroma. Conform specialiștilor, în momentul în care pui băutura în pahar se creează o reacție chimică care îi amplifică aroma îmbietoare.

Nu e indicat sa bei bere din sticla
Nu e indicat sa bei bere din sticla

Mai multe companii de bere au plecat din Rusia

Din cauza războiului declanșat de Vladimir Putin, mai multe companii importante de bere au anunțat că vând tot și părăsesc Rusia. Printre acestea se numără Anheuser-Busch InBev, Carlsberg și Heineken.

Primul producător enumerat și-a anunțat intenția în urmă cu două luni. În martie, Anheuser-Busch InBev a suspendat vânzările mărcii sale Budweiser în Rusia și a renunțat la beneficiile financiare de la societatea sa mixtă din țara condusă de Vladimir Putin, urmând exemplul altor mari producători de bere.

„AB InBev a anunțat astăzi că își va vinde participația sa necontrolată în societatea mixtă AB InBev Efes și poartă discuții active cu partenerul său, producătorul turc de bere Anadolu Efes, pentru a achiziționa această participație”, potrivit unui comunicat trimis de producătorul de bere Anheuser-Busch InBev.

Heineken, primul producător care a părăsit Rusia

Heineken, unul dintre cei mai importanți producători de bere din lume, a fost primul care a anunțat că va ieși complet din afacerile sale din Rusia. Acesta a anunțat că va lua o lovitură de 400 de milioane de euro pentru a-și vinde afacerile din țara condusă de Vladimir Putin.

Inițial spusese doar că va opri noile investiții și exporturi în Rusia. Ulterior, Heineken a transmis printr-un comunicat că „deținerea afacerilor din Rusia nu mai este sustenabilă și nici viabilă în contextul actual”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...