De ce nu are Moldova autostradă. ”E din cauza Colectiv!”. Explicațiile șocante ale ”baronului de Vrancea”, Marian Oprișan

Mirabela Năstase 08.02.2020, 16:21
De ce nu are Moldova autostradă. ”E din cauza Colectiv!”. Explicațiile șocante ale ”baronului de Vrancea”, Marian Oprișan

Baronul PSD de Vrancea, Marian Oprișan, a făcut o declarație halucinantă într-o conferință, fiind de părere că dacă nu ar existaa dezastrul de la #Colectiv, Moldova ar fi avut în prezent autostradă, titrează Realitatea de Vrancea.

De ce nu are Moldova autostradă. ”E din cauza Colectiv!”

Declarația lui Marian Oprișan a fost făcută în cadrul Conferinței Județene a PSD Vrancea, unde acesta a fost reales președinte.

„De 30 de ani mă rog de toate guvernele României, de stânga sau de dreapta, să facem autostradă și aeroport. (…) Când în Focșani, sau pe lângă Focșani, va trece autostrada și vom avea aeroport, pentru că prima dată am încercat pe amplasamentul lui 1921 (unitate militară de la marginea orașului) fosta unitate de aviație și, ce să vezi? A venit #Colectiv și a căzut Guvernul”, a precizat Marian Oprișan audienței de la Conferința din Focșani.

Singurul candidat al Organizației Județene a PSD Vrancea

Marian Oprișan a fost reales, vineri, în fruntea Organizației Județene a Partidului Social Democrat Vrancea, de altfel, acesta fiind și singurul candidat pentru funcție. Marian Oprișan a fost reales cu unanimitate de voturi, prin ridicare de mâini.

De asemenea, în cadrul Conferinţei Organizaţiei Judeţene a PSD Vrancea au mai fost aleşi şi membrii organizaţiei judeţene de conducere a partidului, ai comisiilor de arbitraj şi integritate, ai comisiei financiare, ai biroului judeţean permanent, dar şi delegaţii vrânceni la Congresul PSD.

În aceeași conferință, Marian Oprișan a mai vorbit și despre un program de dezvoltare a țării pe termen lung, care trebuie să devină obligatoriu pentru toate guvernele viitoare, indiferent de culoarea lor politică.

”Îl rog pe preşedintele ţării să facem un program naţional de dezvoltare a României, pe termen lung, pe cel puţin 30-50 de ani, să stabilim care sunt politicile prioritare în fiecare domeniu de activitate, cădem toate partidele politice de acord asupra lor. Mergem la Parlament, adoptăm o lege cu două treimi, în aşa fel încât să devină obligatorie pentru toate guvernele ţării, indiferent că sunt de stânga sau de dreapta”, a mai declarat Marian Oprişan, care le-a transmis celor peste 400 de social-democrați prezenți că partidul trebuie ”să se întoarcă la oameni”.

Urmăriți Impact.ro și pe