De ce nu arăți bine în poze. Greșelile pe care doar profesioniștii nu le fac

Stan Filon 18.09.2021, 10:20
De ce nu arăți bine în poze. Greșelile pe care doar profesioniștii nu le fac

De ce nu arăți bine în poze. Te-ai întrebat mereu și chiar refuzi să mai faci fotografii, deoarece nu reflectă aproape niciodată realitatea. Ei bine nu trebuie să te îngrijorezi. Pur și simplu nu ști să pozezi. Noi te învățăm câteva trucuri pe care trebuie să le bifezi de fiecare dată când faci o fotografie, pentru a arăta cât mai bine.

Iată de ce nu arăți bine în poze

Sunt persoane fotogenice și persoane care nu ies bine aproape niciodată în fotografii. Specialiștii ne învață ce să nu facem în timp ce suntem fotografiați, pentru a avea rezultate bune, spre foarte bune! Noi te învațăm cum să pozezi și tu ca un manechin profesionist!

1. Atenție cum îți poziționezi bărbia

Una dintre greșelile pe care le fac mulți oameni atunci când fac o fotografie este să lase bărbia prea jos. Astfel, gâtul care este un element foarte senzual, devine inexistent, iar fața pare mai voluminoasă decât este în realitate. La următoarea fotografie, trebuie să îți împingi capul ușor înainte pentru a da senzația că ai gâtul mai lung și mai subțire.

De ce nu rati bine in fotografii
De ce nu rati bine in fotografii

2. Cum să îți ții braţele

O altă greșeală este să îți încricișezi brațele. Atunci când faci asta, corpul tău are ușor neuniform, ceea ce te face să pari și mai masivă. Trebuie să-ți lași mâinile pe lngă corp, ușor încordate.

3. Postura este foarte importantă

Postaura corpului este foarte importantă atunci faci o fotografie. Multe femei tind să se aplece spre față, însă acest lucru nu le avantajează deloc. Dacă îndrepți spatele, atunci abdomenul nu va mai părea proeminent, iar tu nu pari ușor cocoșată. Semiprofilul este una dintre cele mai avantajoase poziţii atunci când îţi fotografiezi corpul.

4. Unghiuri periculoase

Atenție la unghiurile pe care le formezi cu corpul tău, atunci când faci o poză! Dacă te vei poziţiona perfect perpendicular pe camera de fotografiat, silueta ta va părea dreptunghiulară. Dacă îţi vei întoarce uşor corpul spre lateral, vei părea mai subţire şi mai tonifiată. Pentru a-ţi face picioarele să pară mai lungi, poziţionează unul dintre ele în faţa celuilalt şi susţine-ţi greutatea pe cel din spate.

5. Mişcarea mâinilor, foarte importantă

Multe persoane susţin că nu îşi dau seama ce să facă cu mâinile atunci când li se face o fotografie. Este foarte important ca mâinile tale să fie poziţionate natural, astfel încât nimic să nu pară forţat. Încearcă să adopţi o poziţie care să te avantajeze, în care braţele tale să pară lungi şi subţiri fără a atrage totuşi prea mult atenţia asupra lor.

6. Echilibru în toate, chiar și în fotografie

O fotografie bună are echilibru. Nu trebuie să faci nimic care să creeze dezechilibru. Dacă îți miști una dintre mâini, trebuie să te asiguri că cealaltă se află în partea opusă, pentru a avea echilibru. Astfel, nu creezi un centru de interese inestetic.