De ce nu a semnat Boloni contractul pentru Echipa Națională. Antrenorul român ar trage de timp intenționat

Andrei Cezar 10.01.2022, 15:13
De ce nu a semnat Boloni contractul pentru Echipa Națională. Antrenorul român ar trage de timp intenționat

Venirea lui Ladislau Boloni la echipa națională nu mai este atât de sigură așa cum au lăsat să se înțeleagă oficialii FRF în ultimele zile. Oferta făcută de Federația a fost una clară: un contract valabil doi ani cu posibilitate de prelungire pentru încă doi și un salariu de 300.000 de euro anual. Totuși, Boloni nu a oferit niciun răspuns până acum.

Deși au trecut mai bine de două săptămâni de la prima întâlnire cu Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, fostul jucător al naționalei amână luarea unei decizii, se pare, dintr-un motiv surprinzător.

De ce nu a semnat Boloni contractul pentru Echipa Națională. Antrenorul român ar trage de timp intenționat

Cel care a dezvăluit pentru prima dată informația potrivit căreia Ladislau Boloni ar trage de timp intenționat a fost Dumitru Dragomir. Fostul președinte al LPF a declarat că antrenorul de 68 de ani nu dorește să ofere un răspuns în privința postului de selecționer pentru că ar fi tentat să antreneze o echipă de club care i-ar propune un salariu mai bun.

Cu alte cuvinte, Boloni este avantajat de publicitatea care i se face și ar vrea să profite de pe urma ei pentru a obține un contract mai avantajos.

E un antrenor cu palmares, un fost mare fotbalist și un om serios, un om care a învățat carte. E o mișcare trăsnet dacă a semnat contractul. Se poate întâmpla orice, și să fie și să nu fie antrenor. Ca valoare, e foarte valoros. Ungurul ăsta este foarte bun antrenor, este băiat deștept.

Dacă are o ofertă mai bună până semnează contractul, își ia viteză în joc de glezne. În groapa în care suntem acum, am zice mersi dacă l-am aduce pe Boloni. Fotbalul este la pământ. Vindem la suprapreţ fotbaliști datorită impresarilor, care sunt oameni descurcăreți și știu bine meseria”, a declarat Dragomir, conform AS.

„Nu e uşor să negociezi cu domnul Boloni”

Pe 6 ianuarie, Boloni a venit la București de la Nisa pentru o nouă rundă de negoicieri cu oficialii FRF. El a fost așteptat la aeroport de șeful Comisiei Tehnice, Mihai Stoichiță. Apropiați ai lui Răzvan Burleanu au intuit că tratativele cu tehnicianul român nu vor fi deloc ușoare, având în vedere că acesta este o persoană extrem de exigentă atunci când vine vorba de condițiile contractuale.

Cred că avocaţii domnului Boloni au lucrat şi vor lucra mult. Nu e uşor să negociezi cu domnul Boloni. Nu cred că lui Boloni i s-a propus ceva diferit faţă ce i s-a propus lui Hagi sau Petrescu. Pentru toată lumea a fost acelaşi tip de propunere”, a transmis Andrei Vochin, consilierul președintelui Răzvan Burleanu, potrivit Telekom Sport.

Urmăriți Impact.ro și pe