EXCLUSIV

De ce nu a luat Bac-ul Nadine până la vârsta de 44 de ani: “Nu e o scuză, e o realitate!”. Exclusiv

Alexandru Catalan 11.06.2021, 23:09

Nadine, lansată în urmă cu mai bine de 25 de ani, la emisiunea “Şcoala Vedetelor”, de la TVR, dă dovadă de o ambiţie ieşită din comun. La 44 de ani, ea s-a înscris la sesiunea de vară a examenului de Bacalaureat: ”Eu, spre exemplu, nu am ştiut să-mi calculez bine chiar toţi paşii în viaţă. A contat şi absenţa părinţilor, fiindcă am crescut la un orfelinat”, ne-a spus Nadine, în exclusivitate pentru impact.ro.

Nadine a făcut dezvăluiri, pentru impact.ro: “În societatea românească există multe, multe prejudecăţi. Una e legată de şcoală. Te arată toată lumea cu degetul dacă nu faci aia sau ailaltă. Sau dacă o faci la o altă vârstă decât cei din jurul tău! Lumea uită cu uşurinţă sau nu ştie că există pe lumea asta oameni care au dat lovitura în viaţă fără prea multă şcoală. Sau care s-au retras de la şcoală tocmai pentru a-şi urmări idealul, unul care a coincis prea puţin cu un parcurs şcolar bine definit. Eu, spre exemplu, nu am ştiut să-mi calculez bine chiar toţi paşii în viaţă. A contat şi absenţa părinţilor, fiindcă am crescut la un orfelinat. Nu e o scuză, e o realitate! Într-o familie, părinţii contează enorm. Ei te ghidează, te împing de la spate, îşi asumă răspunderea pentru tine. În cazul meu, mi-am asumat singură răspunderea”.

”M-am dus la un liceu particular şi am luat-o de la capăt!”

Vedeta de televiziune a absolvit un liceu de cartier. Dar, fiindcă nu a fost pe deplin mulţumită de maniera în care a absolvit, s-a întors pe băncile şcolii. A cerut conducerii liceului să o şcolarizeze din nou.

“M-am izbit de un refuz. Oamenii aceia mi-au explicat că nu s-au mai confruntat niciodată cu o cererea ca a mea, dar şi că legea nu permite să faci de două ori la stat aceeaşi formă de studiu. Ca atare, m-am dus la un liceu particular şi am luat-o de la capăt!”, a declarat Nadine, pentru impact.ro.

De ce nu a luat Bac-ul Nadine pana la varsta de 44 de ani
Nadine, la Scoala Vedetelor

Va da examen la istorie, limba română şi sociologie

Nadine a ajuns la finalul celor cinci ani de studii şi va susţine examenul de Bacalaureat, la limba română, istorie şi sociologie. “Mă pregătesc foarte serios pentru acest examen. Am decis să nu acord atenţie decât pregătirii acestui examen şi copilului meu. Nu va fi uşor, însă am încredere în mine!”, adaugă Nadine.

Dar, Nadine are gânduri și mai mari şi, de la toamnă, vrea să devină studentă. La psihologie, o disciplină care o atrage din ce în ce mai mult, şi prin intermediul căreia crede că-şi va putea ajuta şi semenii. Ea a lucrat la Pro TV, la “Vorbeşte lumea”, dar şi la TVR, unde, în perioada 2019 – 2020, a prezentat producţia care i-a împrumutat numele, o emisiune cu poveşti de viaţă. Află AICI drama neștiută a lui Nadine!