De ce nu a fost audiat fostul iubit al Luizei Melencu nici până în ziua de astăzi: ”Au spus că-l sună!”

Alexandru Ioanid 11.09.2019, 12:17
De ce nu a fost audiat fostul iubit al Luizei Melencu nici până în ziua de astăzi: ”Au spus că-l sună!”

Zilele trecute, s-a descoperit că Luiza Melencu, fata din Caracal dată dispărută încă din luna aprilie, a avut o relație cu un băiat, Alex Duțu. Cei doi s-au despărțit chiar cu o zi înainte ca adolescenta să fie dată dispărută.

Luiza și Alex Duțu s-au cunoscut în Italia, acolo unde munceau familiile lor. Cei doi au avut o relație până în data de 13 aprilie, când adolescenta a decis să rupă relația. Această decizie, spun apropiații lor, ar fi fost luată pentru că băiatul plecase din nou în Italia cu mama lui.

Viorica Duțu, mama lui Alex, susține că, cel mai probabil, o astfel de relație nu putea funcționa la distanță.

„Venea pe la noi pe acasă, ne înţelegeam extraordinar. Un copil minunat, adorabil, vesel şi cu mult bun simţ. Până în martie, când eu şi fiul meu am plecat în Italia, la muncă, erau nedespărţiţi. A fost grea despărţirea lor, dar şi-au făcut promisiuni. Vorbeau în fiecare seară, dar Luizei îi era foarte greu să aibă o relaţie aşa, la distanţă”, a povestit mama lui Alex.  

De ce nu a fost audiat iubitul Luizei Melencu

Ce a făcut Luiza Melencu, cu o zi înainte să dispară. Noi detalii în cazul primei victime a lui Gheorghe Dincă
Luiza și Alexandru

Despărțirea ar fi avut loc chiar pe 13 aprilie, cu o zi înainte ca Luiza Melencu să fie dată dispărută. Mama lui Alex crede că, în mod normal, fiul ei ar fi trebuit să fie principalul suspect.

Procurorii au preluat ulterior ancheta, dar nu l-au întrebat niciodată nimic pe adolescent. Singura conversație cu acesta ar fi avut-o un polițist.

„Copilul meu nu a fost niciodată audiat de procurori, deşi nu e normal. Dacă era un derbedeu, dacă punea pe cineva să o răpească? Procurorii erau obligaţi să verifice, dar n-au făcut-o. Asta demonstrează, zic eu, ce fel de anchetă s-a făcut în cazul Luizei. Fiul meu a vorbit doar cu un poliţist din Radomir, îl tot întreba ce fel de fată e Luiza. Apoi, după ce a dispărut Alexandra, l-au sunat procurorii din Bucureşti. Au zis că-l sună, că vor să facă şi un video cu el, dar nu au mai dat niciun semn”, a insistat mama iubitului Luizei Melencu.

Luiza Melencu a fost dată dispărută din data de 14 aprilie. Cazul ei a fost mediatizat intens odată cu dispariția altei adolecente din Caracal, Alexandra Măceșanu, cea care a sunat la 112 de trei ori, dar polițiștii nu au reușit să o salveze.

Acum, principalul suspect în cazul crimelor de la Caracal, Gheorghe Dincă, a susținut că le-a răpit și le-a ucis pe ambele fete. Numai că declarațiile sale nu sunt probate în totalitate de dovezile adunate din teren de procurorii DIICOT, cei care conduc ancheta.

Urmăriți Impact.ro și pe