De ce nu a acceptat Celentano din Las Fierbinți propunerea Antena 1. Producătorii l-au ofertat, dar el a ales PRO TV

Ioana Nechifor 20.08.2019, 16:34
De ce nu a acceptat Celentano din Las Fierbinți propunerea Antena 1. Producătorii l-au ofertat, dar el a ales PRO TV

Mulți îl cunosc de pe urma rolului său din Las Fierbinți, dar puțini știu că Adrian Văncică, alias Celentano din comedia de la PRO TV, a fost inițial ofertat de Antena 1. Tot pentru un film, care însă nu se mai difuzează în prezent. Motivul care l-a determinat pe îndrăgitul actor să opteze pentru PRO a fost făcut public.

Înainte să ajungă Celentano din Las Fierbinți, a fost ofertat de Antena 1

Au trecut mai bine de opt ani, de când Adrian Văncică a devenit Celentano din Las Fierbinți, cel mai cunoscut bețiv din România. Ce nu se știe însă este că, la vremea respectivă, înainte să joace în comedia de la PRO TV, actorul a primit o propunere din partea trustului concurent.

Respectiv, el a fost ofertat de Antena 1 pentru un serial de mare succes, care se difuza atunci.

Mărturisirea a fost făcută chiar de către Văncică pe blogul său.

„În vremea asta eu eram în discuții cu producătorii telenovelei Narcisa Sălbatică de pe Antena 1, aveau pentru mine un rol în seria noua, fără castinguri, fără nimic, mă știau bine”, a dezvăluit actorul.

În aceeași perioadă, el a fost sunat de Mimi Brănescu, scenaristul producției Las Fierbinți, iar ulterior a primit un telefon din partea PRO TV.

Adrian Văncică, alias Celentano din Las Fierbinți. A fost ofertat de ambele posturi tv, PRO TV și Antena 1
Adrian Văncică, alias Celentano din Las Fierbinți

Ce l-a determinat să accepte oferta PRO TV

„Am fost să vorbesc, am mai tras de timp, mă sună seara de la Pro. Roxana de la PR. Hai mâine prin Buftea că vrea Andrei Boncea să vorbească ceva cu tine. Hai ca vin (…) Intru și mă văd cu Boncea.

Am văzut câteva imagini din pilot, am aflat distribuția, că se vor filma 12-13 episoade și ca o sa scrie Mimi. Tu o să ai de făcut un bețiv, dar n-am ce să-ți dau să citești că încă nu e nimic scris. Bine.

Am uitat să vă spun că Andrei Boncea e magistral la împachetat oamenii, exact cum trebuie să fie un producător, mă uitam la el cum mă vrăjește cu vorbele și știam că mă vrăjeste dar îmi și plăcea. Am plecat.”, a mai scris el pe blogul său.

În urma celor două propuneri primite, Adrian Văncică a fost nevoit să ia o decizie.

„Ce să fac eu acuma? La bani ieșeam mai bine la A1 pentru că erau episoade mai multe, la Pro scria Mimi, știam o parte dintre actori și aveam încredere în ei… la A1 telenovelă, la Pro comedie… ce mai e de gândit? Pro. Și am ales bine.”, a completat actorul care îl interpretează pe Celentano.

Urmăriți Impact.ro și pe