De ce Loredana nu apare niciodată alături de soțul ei în public. S-a aflat adevărul despre mariajul celor doi. „Nu mă interesează”

Beatrice Dumitru 26.03.2023, 13:10
De ce Loredana nu apare niciodată alături de soțul ei în public. S-a aflat adevărul despre mariajul celor doi. „Nu mă interesează”

Loredana Groza este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din România. Aceasta a fost mereu o persoană discretă cu viața sa personală, dar acum s-a aflat adevărul despre mariajul său și de ce nu mai apare niciodată alături de soțul său în public. Tatăl artistei a făcut dezvăluiri surprinzătoare.

Tatăl Loredanei, despre despărțirea artistei de Andrei Boncea

Loredana a trăit o poveste de dragoste în anii 90 cu Marian Ionescu, liderul trupei Direcția 5. La un an după despărțire, artista s-a căsătorit cu Andrei Boncea, cu care o fiică, Elena, în vârstă de 25 de ani. Deși, a fost mereu extrem de rezervată cu privire la viața sa personală, tatăl Loredanei a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre mariajul ei.

Loredana a renunțat la verighetă în urmă cu ceva timp și s-a speculat că ar fi divorțat de Andrei Boncea, mai ales că nici nu au mai fost văzuți împreună în public. Vasile Groza, tatăl artistei, a mărturisit că mariajul acesteia cu Andrei Boncea s-a încheiat după 23 de ani. El a mai spus că cei doi au o relație normală, nu-și poartă dușmănie, dar nici el, și nici Loredana nu sunt interesați unde s-a mutat acesta.

De ce Loredana nu apare niciodată alături de soțul ei în public. S-a aflat adevărul despre mariajul celor doi. „Nu mă interesează”
Loredana este una dintre cele mai apreciate artiste din România.

„Nu mă interesează unde stă el, nici pe ea nu o interesează. Relațiile dintre ei sunt normale, nu se pune problema de dușmănie întrei ei. Lucrurile merg bine, au un copil”, a spus Vasile Groza pentru Cancan.

„Loredana nu are nicio operație estetică”

Loredana arată impecabil, dar a fost criticată de multe ori pentru că și-a făcut multe operații estetice. Dar tatăl său susține că frumusețea fiicei sale nu se datorează medicului estetician, ci a mostenit-o de la bunica ei.

Loredana nu are nicio operație estetică. Dar asa e lumea, vorbește, nu ne deranjează ce se spune. Ea așa are constituția fizică, e la fel ca mama mea. A murit la 83 de ani, dar arăta mult mai tânără. Doamne ferește, când le vezi pe unele cu asemenea sâni. Loredana are tot ce trebuie pentru un om frumos și talentat. Nu a alergat după așa ceva. Voce i-a dat Dumnezeu. Dar unele femei sunt invidioase. Dar dacă doi spun de rău, iar ceilalți de bine, e o balanță care atârnă în favoarea binelui”, a afirmat Vasile Groza.

Loredana are 52 de ani și s-a căsătorit cu Andrei Boncea în 1998. Acesta este producător de film și televiziune, iar în colaborare cu Dragoș Buliga, a realizat serialul de comedie „Las Fierbinți”, care s-a bucurat de un succes uriaș în România.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...