De ce l-au acuzat oltenii pe Laurențiu Reghecampf. Apar informații noi, viciul pe care l-ar fi avut antrenorul la Craiova

Stan Filon 10.08.2022, 20:43
De ce l-au acuzat oltenii pe Laurențiu Reghecampf. Apar informații noi, viciul pe care l-ar fi avut antrenorul la Craiova

S-a aflat acum de ce l-au acuzat oltenii pe Laurențiu Reghecampf! Se pare că acest motiv ar fi atârnat destul de greu asupra deciziei oficialilor de la Universitatea Craiova atunci când au renunțat la serviciile celebrului antrenor. Informația vine, totuși, de la marele rival al Universității Craiova, Adrian Mititelu, patronul celeilalte echipe de fotbal din Bănie, FCU Craiova.

De ce l-au acuzat oltenii pe Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf a fost concediat de la Universitatea Craiova, iar acum s-a aflat unul dintre motivee pentru care s-a ajuns la această ruptură. Despre acest lucru a vorbit Adrian Mititelu, care a lucrat cu Laurențiu Reghecampf în anul 2011 și care a dezvăluit acum că l-a ofertat din nou pe celebrul antrenor, după ce s-a despărțit de Universitatea Craiova.

„Cine l-a angajat prima dată pe Reghecampf? Eu am fost primul care l-a făcut antrenor. Eu l-am vrut foarte mult. M-am bucurat foarte mult când a plecat de la CSU. Dacă nu era el la CSU, noi cred că îi băteam. Pentru mine, ca adversar, m-am bucurat când a plecat. Mi-am dat seama că au făcut o greșeală. Nu credeam că Rotaru e atât de naiv încât să-l scape pe Reghecampf.

De ce l-au acuzat oltenii pe Laurentiu Reghecampf
De ce l-au acuzat oltenii pe Laurentiu Reghecampf

„El și băut face treabă mai bună ca toți ceilalți la un loc”

Ziceau ei că Reghecampf mai bea… Mai bea și el ca orice om. Chiar dacă mai bea o zi sau două, dar după aceea făcea… El și băut face treabă mai bună ca toți ceilalți la un loc. Are ceva nativ. E cel mai bun antrenor din România. El nu a venit din două motive. Era prea devreme să sară în barcă la noi, după ce a fost la ei. Era jenant și pentru ei. Și aștepta și o ofertă de afară. Dar într-o zi va antrena la noi”, a declarat Adrian Mititelu pentru Gsp.ro. 

Așadar, Adrian Mititelu este sigur că Laurențiu Reghecampf va veni la un moment dat antrenor la echipa sa. Momentan, însă, cunoscutul antrenor a ales să antreneze peste hotare. Tehnicianul ajuns la 46 de ani a semnat cu formațiunea azeră Neftci Baku.

Adrian Mititelu l-a angajat pe Laurențiu Reghecampf în anul 2011, însă antrenorul a fost dat afară în urma scandalului „Papanașii”, cu frații Mihai și Florin Costea în prim-plan. Patronul oltean le-a luat apărarea fotbaliștilor și a decis să renunțe mai repede la antrenor. Reghe a ajuns atunci la FCSB, unde a câștigat două titluri de campion al României.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...