De ce l-a refuzat un antrenor pe Gigi Becali. Replica genială a acestuia

Andrei Cezar 06.07.2020, 19:15

Edi Iordănescu a fost dorit insistent de Gigi Becali în vara anului trecut pentru a o prelua pe FCSB. Fostul antrenor al lui Gaz Metan Mediaș a dezvăluit care a fost motivul pentru care l-a refuzat pe patronul roș-albaștrilor dându-i acestuia o replică genială.

De ce l-a refuzat Edi Iordănescu pe Gigi Becali

Se spune că FCSB nu se refuză. O echipă cu palmaresul ei reprezintă o carte de vizită importantă pentru orice antrenor român. Însă metodele prin care Gigi Becali se impune în luarea deciziilor la echipă nu au fost agreate de unii tehnicieni, de-a lungul anilor. Printre ei se află și Edi Iordănescu, cel care a calificat-o în premieră pe Gaz Metan Mediaș în play-off-ul Ligii 1.

El a refuzat oferta celor de la FCSB în vara anului trecut, iar la aproape un an distanță, fiul fostului selecționer al României a dezvăluit motivul pentru care nu a ajuns la echipa roș-albastră.

„Eu i-am spus ceea ce-mi doresc. Dacă cineva mă vrea, mă vrea pentru ceea ce sunt. Să merg acolo şi să ne certăm pe telecomandă, prefer să nu”, a spus acesta, la Digi Sport Special.

„Eu vreau să rămân aşa cum sunt, nu mă duc să mă transforme cineva. El vrea să conducă. Eu i-am spus că vreau să am putere de decizie!, a adăugat acesta.

De ce l-a refuzat un antrenor pe Gigi Becali. Replica genială a acestuia
De ce l-a refuzat un antrenor pe Gigi Becali. Replica genială a acestuia

Edi Iordănescu: ”Am cerut garanții”

Fostul antrenor al lui Gaz Metan a mărturisit că înțelege dorința de implicare a patronului la echipă, dar că este important să i se acorde timp pentru a reuși să pună în practică ceea ce i se cere.

„Am cerut garanţii, e adevărat. Ca să pot face anumite lucruri aşa cum eu mi-aş dori. 

Înţeleg ca un patron să-ţi spună stilul de joc pe care-l vrea. E ca şi cum ai lua un arhitect şi-i spui ceea ce vrei. Eu îmi asum, dar îţi spun în cât timp pot face asta, a mai declarat acesta.

Edi Iordănescu a plecat de la Gaz Metan Mediaș în luna iunie pe fondul unor divergențe legate de viziunea diferită pe care o avea el asupra echipei față de conducerea clubului.

„Niciodată nu voi accepta mediocritatea. Pentru mine, o nouă provocare la Mediaș ar fi însemnat un buget și un plan pentru atacarea cupelor europene”, a motivat antrenorul decizia.

Urmăriți Impact.ro și pe