De ce l-a căutat Poliția pe Dan Cruceru, prezentatorul de la Survivor România. ”S-a întâmplat imediat cum am ajuns în țară”

Rădulescu Valentin 04.06.2020, 15:58

Dan Cruceru, prezentatorul din cadrul competiției Survivor, a trăit momente grele încă de când a ajuns în țară. După o călătorie lungă și luni bune de petrecut în Republica Dominicană, acesta nu a putut să își petreacă timpul cu familia, fiind căutat și de poliție.

Momente grele pentru Dan Cruceru, prezentatorul de la Survivor România

Prezentatorul în vârstă de 38 ani a petrecut patru luni în Republica Dominicană pentru prezentarea emisiunii Survivor. După tot acest timp, Dan Cruceru urma să se întoarcă acasă la soția și copiii lui. Dar totul nu a fost așa ușor. După ce a venit dintr-o călătorie care a durat nu mai puțin de 30 de ore, acesta nu a putut nici măcar să își atingă soția, totul din cauza restricțiilor impuse de autorități pentru împiedicarea pandemiei.

„Am venit acasă într-o seară de vineri. După patru luni departe de familie şi după o călătorie de mai bine de 30 de ore. Nu-mi mai îmbrăţişasem soţia din Ianuarie. Iar pe copii tot de atunci. Am ieşit din aeroport echipat, cum prevedea legea: cu mască pe faţă şi cu mănuşi. Soaţa mă aştepta la fel de costumată. Mi-a pus cheile maşinii pe o măsuţă şi 15 lei de parcare. Atât. Ne-am privit în ochi. Doar atât. Am vorbit câteva minute păstrând o distanţă de doi metri. Ne-am şi salutat. Cumva. Călcâi în călcâi. Nu ne-am îmbrăţişat, nu ne-am sărutat. Nimic din toate astea, deşi ni le doream nespus. Am respectat legea.”, a scris Dan Cruceru pe blog.

De ce l-a căutat Poliția pe Dan Cruceru, prezentatorul de la Survivor România. ”S-a întâmplat imediat cum am ajuns în țară”
De ce l-a căutat Poliția pe Dan Cruceru, prezentatorul de la Survivor România. ”S-a întâmplat imediat cum am ajuns în țară”

Prezentatorul a fost căutat de poliție

Pentru a respecta regulile impuse, Dan Cruceru a fost nevoit să își închirieze o garsonieră pentru a fi aproape de cei dragi. Acesta nu și-a putut strânge copiii în brațe, ci doar să îi vadă după geam. Prezentatorul a fost sunat de către poliție după patru zile de la izolare, timp în care putea să facă orice, dar a ales să respecte toate măsurile.

„Familia la etaj, eu la parter. Pentru că am decis să respect legea şi să fiu un român responsabil. Eu în autoizolare, timp de două săptămâni, restul familiei în casa lor, în siguranţă. După patru zile, m-a căutat şi pe mine cineva de la Poliţie. După patru zile. În tot acest timp, aş fi putut face orice. Să mă urc în maşină şi să plec în lume. Dar mai ales să-mi strâng copiii în braţe. Dar n-am făcut-o. M-am dus în garsoniera închiriată şi am stat cuminte acolo.”

Urmăriți Impact.ro și pe