De ce Ion şi Nina Iliescu nu au avut niciodată copii. Adevărul dureros din viaţa fostului preşedinte

Nicu Stan, Mirabela Năstase 21.02.2022, 10:17
De ce Ion şi Nina Iliescu nu au avut niciodată copii. Adevărul dureros din viaţa fostului preşedinte

De ce Ion şi Nina Iliescu nu au avut niciodată copii. Adevărul dureros din viaţa fostului preşedinte a ieșit la iveală. Fostul Președinte Ion Iliescu, nu are până în momentul de față nici un urmaș. Acesta nu a reușit să aibă nici un copil pe tot timpul mariajului său cu Nina Iliescu. Ce i-a oprit pe cei doi, vedeți în rândurile de mai jos.

De ce nu a avut Ion Iliescu copii. Ce a pățit soția fostului președinte în tinerețe

Mulți dintre români s-au întrebat de ce fostul președinte din perioada post decembristă, Ion Iliescu, nu are copii. Nina Iliescu a trecut prin momente teribile în tinerețe.

Aceasta a avut de-a lungul timpului trei sarcini, însă toate au fost considerate toxice, astfel că nu le-a putut duce până la capăt. Potrivit celor menționate de fostul șef al statului, Nina Iliescu nu a mai fost aptă pentru sarcină.

Sotia fostului presedinte nu a putut sa tina o sarcina pana la capat
Sotia fostului presedinte nu a putut sa tina o sarcina pana la capat

Ion Iliescu și-a dorit copii

„Ba chiar ne-am dorit, dar nu a fost să fie…Soția mea a avut trei sarcini toxice, iar după aceea…nu s-a mai putut”, a declarat Ion Iliescu.

Adoptarea unui copil a fost deasemenea, imposibilă. Viața lui Ion Iliescu a fost una foarte agitată și solicitantă în același timp, din mai multe cauze, iar asta a dus la o adopție ce nu ar fi fost posibilă în tinerețe. Soția sa este inginer de profesie, dar a fost și cercetător științific în domeniul coroziunii metalelor.

Ion Iliescu, acuzat de mai multe crime împotriva umanității

După Revoluția de la 1989, Ion Iliescu este considerat omul care a condus România. Acum, este acuzat de mai multe crime împotriva umanității în Dosarul Revoluției.

Ion Iliescu s-a năcut pe 3 martie 1930, în Oltenița, iar tatăl său pe nume Alexandru, a fost comunist ilegalist. În plus, fostul președinte al României a făcut o declarație despre cum a fost abandonat de mama sa, la vârsta de doar de un an.

Ion Iliescu, despre copilăria lui

„Adevărul este că împrejurările vieţii au făcut ca, la vârsta de un an, să fiu abandonat de propria-mi mamă, care nu s-a interesat niciodată de soarta mea. Nu i-am reproşat niciodată nimic, dar nici nu am băgat-o vreodată în seamă.

Am convieţuit cu ţiganii, de care nu mă deosebeam deloc, în Olteniţa. Şi erau ţiganii muncitori, care o duceau cel mai greu, şi erau lăutarii, care erau aristocraţia ţigănească. Petreceam mult timp prin casele lor, mai ales că arătam cam la fel ca puradeii lor”, a povestit fostul președinte într-o scrisoare citată de adevărul.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe