De ce îl susține PNL pe Nicușor Dan la Primăria Capitalei. Ludovic Orban a făcut anunțul

În urmă cu puțin timp, în această joi, Ludovic Orban a făcut un anunț legat de candidatul liberal pentru Primăria Capitalei. Inițial, PNL a propus-o pe Violeta Alexandru, drept candidat pentru respectiva funcție. Varianta nu s-a bucurat de atât de multă popularitate, în rândul cetățenilor, iar astfel că Nicușor Dan a fost văzut drept o propunere mult mai solidă.

De ce îl susține PNL pe Nicușor Dan la Primăria Capitalei?

Ludovic Orban a anunțat că PNL îl va susține pe Nicușor Dan, în ceea ce privește candidatura acestuia la Primăria Generală a Capitalei. Decizia a fost dezvăluită de către liderul liberal, după ce sondajele au arătat că alți candidați nu ar putea câștiga lupta contra social-democraților, la alegerea viitorului primar al Bucureștiului.

De ce îl susține PNL pe Nicușor Dan la Primăria Capitalei. Ludovic Orban a făcut anunțul

Ludovic Orban a anunțat că PNL îl susține pe Nicușor Dan la Primăria Capitalei. El nu a fost pus să se alăture formațiunii liberale

„Dorința mea de a asigura o guvernare de tip european a Bucureștiului, dorința mea de a soluționa toate problemele cu care se confruntă Bucureștiului nu a mai putut fi îndeplinită. În 2016, bucureștenii din păcate au luat o decizie care a dus Capitala în pragul falimentului”, a declarat Ludovic Orban, potrivit Mediafax.

Ludovic Orban a făcut anunțul

Liderul liberan a făcut anunțul despre Nicușor Dan în această joi, în cadrul unei conferințe de presă, convocată la sediul PNL. Acesta a adăugat că Nicușor Dan are foarte multe soluții pentru problemele din Capitală. Totuși, acestuia nu i-a fost cerut să se alăture formațiunii pe care o conduce și să intre în PNL.

„PNL a efectuat o cercetare sociologică amplă la nivelul Bucureștiului și sectoarelor Capitalei. În urma ei a rezultat că toți candidații PNL au șansa de a câștiga alegerile, dar nu avem această garanție că pot câștiga în bătălia cu PSD. În urma discuțiilor pe care le-am avut cu Nicușor Dan, mai multe discuții care au vizat problematica Bucureștiului, soluțiile pentru rezolvarea marilor probleme ale Capitalei, am luat decizia de a îl propune pe Nicușor Dan ca și candidat la Primăria Capitalei, susținut de PNL. În zilele următoare, voi susține această propunere în fața PNL București, BEX și BPN al PNL”, a a mai adăugat Ludovic Orban.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI