De ce este bine ca o fată să crească printre frați. Va deveni mai puternică?

Ileana Mlădinoiu 25.10.2020, 12:44
De ce este bine ca o fată să crească printre frați. Va deveni mai puternică?

Indiferent de ce ar putea învăța o fată despre bărbați de-a lungul anilor, nimic nu depășește educația  pe care o primește din creșterea împreună cu frații ei, pentru că în acest fel ar putea înțelege, din interior, cum funcționează mintea masculină.

De este bine ca o fată să crească printre frați

Frații își pot ajuta sora să întocmească o listă de criterii atunci când se află în  cautarea unui partener. De la ei învață să-i descopere/înțeleagă pe bărbați de la o vârstă fragedă.

A avea frați de la o vârstă mică dă acelei fete posibilitatea să înțeleagă mai bine cum funcționează creierul bărbaților. Poate fi dificilă problema, mai ales că ei nu sunt doar bărbați, ci și membri ai familiei, dar rămân un instrument ideal pentru descoperirea genului masculin.

Frații își învață sora să aibă răbdare

Fata care crește alături de frații săi dezvolță rapid o răbdare pe care nu a știut niciodată că o are, devenind cea mai rezonabilă persoană din familie. Când frații ei se comportă  prostește, nu se va simți frustrată, ci le va spune cu franchețe câteva adevăruri care i-ar putea răni.

Frații își învață sora să ajungă o luptătoare

Viața o va pune pe fată, începând de la grădiniță, de exemplu, în fața unor colegi duri. Atunci, a avea frați înseamnă a ști să lupțe, atât fizic, cât și mental, întrucât ei i-au dat o armură naturală.

De ce este bine ca o fata sa creasca printre frati
Fata cu fratii sai

Frații își învață sora să-și interiorizeze anumite trăiri

Când o fată va plânge în fața fraților săi, nu ajută niciodată. Plânsul nu rezolvă  problemele. Va trebui să strângă din dinți, să-și ridice capul și să găsească singură soluții problemelor.

Mulțumită fraților săi, sora va ști ce caută la un bărbat

Fiind aproape tot timpul de frați, sora a învățat rapid ce calități trebuie să cauțe pentru a găsi omul perfect. Înțelege repede cum ar trebui să trateze un bărbat o femeie. Și găsirea cuiva care să primească aprobarea lor nu este niciodată un lucru ușor.

Frații își învață sora să se descurce singură

Încă din copilărie, este imposibil să nu existe certuri între frați. Fata va știi cum să iasă singură din orice situație. S-ar putea ca ei să fie mai puternici, dar ea este cea mai înțeleaptă din grup, soluția naturală a tuturor problemelor.

Frații sunt acolo atunci când sora lor are dificultăți

Dacă sora are probleme, ea știe că frații o vor ajuta cu un simplu telefon, deși se poate  descurca și singură până la urmă.

Frații își învață sora să aprecieze calitățile unui om bun

Pentru că a crescut în jurul bărbaților mari, știe să recunoască calitățile masculine. Nu va admite niciodată maltratarea, deoarece știe că merită un om  cu valori morale la fel de pronunțate ca cele ale fraților ei.

Frații sunt mereu acolo pentru a-și proteja sora

Uneori, o femeie are nevoie de protecție, iar frații sunt acolo pentru asta. Frații devin lei când vine vorba de sora lor, sunt ultra-protectori. Orice fată care are cel puțin un frate poate înțelege că el este cel mai bun cadou pe care i-l pot oferi părinții.

Urmăriți Impact.ro și pe