De ce e bine să ții o bancnotă împăturită sub formă de piramidă în portofel. Trucul genial îți va schimba viața

Stan Filon 25.06.2022, 08:54
De ce e bine să ții o bancnotă împăturită sub formă de piramidă în portofel. Trucul genial îți va schimba viața

Sunt foarte multe persoane superstițioase pe această lume, iar în România lucrurile stau la fel. Superstițioșii sunt siguri că pot atrage norocul prin strategii bine puse la punct, însă la fel de repede se poate atrage și ghinionul, dacă facem greșit anumite lucruri. Impact.ro vă prezintă o strategie care chiar a dat roade pentru mulți oameni, în încercarea lor de a atrage prosperitatea financiară. Se numește „trucul piramidei” și vă vom spune în rândurile de mai jos exact cum trebuie executat pentru a avea parte de abundență.

Iată de ce e bine să ții o bancnotă împăturită sub formă de piramidă în portofel

O metodă foarte bună de atragere a norocoului, testată de foarte mulți oameni o reprezintă „piramida”. Este o metodă foarte ușoară și se pare că aceasta a atras chiar și foarte multe persoane care nu se califică drept superstițioși, însă au devenit la scut timp după ce au văzut că această metodă a dat roade. Și-au găsit la scurt timp un job mai bine plătit, ori șefii i-au propus pentru o mărire de salariu, ori afacerile lor au început să cunoască succesul adevărat.

Dar despre ce este vorba? Ei bine, cei care doresc să atragă norocul și prosperitatea ca un magnet, trebuie să împăturească atent o bancnotă sub form de piramidă. Nu contează valoarea acestei bancnote, atâta timp cât este împăturită așa cum trebuie, adică sub formă de piramidă. Aceasta se va plasa în portofel și se va lăsa acolo, într-un buzunar unde ai mai greu acces la ea. Deși pare o simplă superstiție, cei care poartă bancnota-triunghi în portofel spun că au simțit că prosperă de când au prins acest obicei şi că veniturile lor au sporit considerabil.

Iata de ce e bine sa tii o bancnota impaturita sub forma de piramida in portofel
Iata de ce e bine sa tii o bancnota impaturita sub forma de piramida in portofel

Sfaturi Feng Shui de atragere a bunăstării

Arta Feng Shui este și ea plină de metode de a atrage banii și prosperitatea. Sunt tradiții și obiceiuri testate de chinezi timp de mii și mii de ani, care au primit confirmarea timpului. Iată mai jos 10 sfaturi Feng Shui prin care să atragi bunăstarea în viața ta.

  • „Păstrați-vă poșeta sau portofelul în formă maximă. Ar trebui să fie curată, totul la zi, păstrați câteva bancnote mai mari. Cumpărați o poșetă sau un portofel dintr-un loc de lux.
  • Evitați să cumpărați obiecte utilizate. Totul ar trebui să aibă o energie nouă.
  • Să aveți în casă un copac de bani, mai mulți dacă trebuie. Iubește-i foarte mult și ai grijă de ei.
  • Țineți ușile de la baie închise tot timpul.
  • Țineți toaletele închise în permanență
  • Evitați să amplificați băile în orice fel. Această cameră ar trebui practic să dispară. Decorați în culori neutre monocromatice solide, evitați tablourile, și decorațiunile.
  • Aruncați o privire la toate oglinzile din casă. Oglinzile au un efect de multiplicare. Ce reflectă ele…? Mormane de rufe murdare sau o pușculiță?
  • Eliberați toate murdăriile. Acest lucru include și fișierele digitale.
  • Acordați atenție ferestrelor casei ca și cum ați fi din exterior și ați privi înăuntru. Fiți atenți la „ceea ce vede fereastra, deoarece va fi amplificat”
  • Reparați sau aruncați toate lucrurile stricate.”
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...