De ce e bine să puneți o folie de aluminiu pe față. Trucul simplu cu rezultate uimitoare pentru ten

De ce e bine să puneți o folie de aluminiu pe față

Folia de aluminiu este un produs găsit în milioane de bucătării din întreaga lume, pentru  că ajută la păstrarea alimentelor pentru o perioadă bună de timp. Mulți nu știu că folia are și o mulțime de alte întrebuințări, fără nicio legătură cu gătitul. Fiind foarte versatilă, cu o folie de aluminiu vă puteți ondula cu ușurință  părul, puteți curăța grătarul și chiar fierul de călcat. În plus, utilizarea foliei de aluminiu pe corp poate fi soluția tratării multor afecțiuni fizice. Că se înfășoară cu o folie de aluminiu genunchii, câlcâiele sau alte zone dureroase s-a aflat de mult timp. Dar că acest ambalaj bun pentru păstrarea alimentelor poate fi folosit și pentru față mai puțin.

Care sunt motivele aplicării pe față a unei folii de aluminiu

Aplicată pe față folia de aluminiu reîmprospătează și revigorează tenul. După un somn de doar câteva ore pe noapte, întotdeauna vă este greu să vă treziți în formă dimineața. Ochii se deschid cu greu și tenul, ca de altfel întreg organismul,” țipă”  clar că are nevoie de somn.

Pentru a vă reîmprospăta tenul și a vă dezumfla ochii, optați pentru folie de aluminiu. De aceea, înainte de culcare, așezați câteva benzi de folie de aluminiu de aceeași lungime cu fața dvs. în congelator, ca să să se răcească timp de o oră sau două.

Aplicați benzile înghețate pe zonele afectate ale feței pentru a le reîmprospăta, cum ar fi obrajii sau pleoapele. Lăsați-le să acționeze câteva minute sau până când simțiți că mușchii faciali s-au relaxat.

Îndepărtați benzile și veți vedea că semnele de oboseală și stres de pe fața dvs. au dispărut.

Rezultate uimitoare pentru ten

Temperatura va îmbunătăți circulația sângelui pe față, ceea ce va oferi o strălucire sănătoasă tenului.

Chiar dacă, probabil, nu vă așteptați, folia de aluminiu poate fi un remediu miraculos pentru oboseală. Este folosită în acest scop de ani de zile și este extrem de eficientă. Este nevoie de foarte puțin efort, plus că folia de aluminiu nu este foarte scumpă. Așadar, tot ce aveți nevoie este o rolă de folie de aluminiu și un congelator.

Folosirea foliei de aluminiu pentru tratamentul feței este foarte recomandată de o serie de cosmeticieni și makeup artiști din întreaga lume datorită faptului că acest tratament poate reîmprospăta și revitaliza fața după o noapte albă.

Eficacitatea oricărei măști de față poate fi mult îmbunătățită prin acoperirea completă a feței cu folie de aluminiu, după aplicarea unui produs de îngrijire, cum ar fi o loțiune tonică.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI