De ce e bine să pui șervețele umede în mașina de spălat. Trucul pe care româncele trebuie să-l știe

Stan Filon 18.09.2021, 14:01
De ce e bine să pui șervețele umede în mașina de spălat. Trucul pe care româncele trebuie să-l știe

Puține gospodine știu de ce este bine să pui șervețele umede în mașina de spălat. Trucul acesta le va scăpa însă de foarte multe probleme și chiar de eventuale certuri apărute în familie cu partenerul de viață, dar și cu copiii.

Află și tu de ce este bine să pui șervețele umede în mașina de spălat

Impact.ro te învață un truc care te ajută să ai haine spălate perfect. Cu toții știm că hainele noastre sunt câteodată pline de scame, după ce le scoatem din mașina de spălat, iar acest lucru le nemulțumește pe gospodine, dar îi irită de-a dreptul pe ceilalți membri de familie.

Partenerul de viață nu va fi deloc mulțumit atunci când își va găsi tricoul preferat plin de scame, iar dacă copiii sunt adolescenți, aceștia vor refuza cu desăvârșire să mai poarte hainele cu scame. O soluție este să ne luăm un aparat electric de scame, dar o altă metodă mult mai ieftină și mai ușor de folosit o reprezintă șervețelele umede.

De ce e bine sa pui servetele umede in masina de spalat
De ce e bine sa pui servetele umede in masina de spalat

Truc foarte eficient și ieftin

Acest truc este folosit chiar și la spălătoriile profesionale. Pune unul sau până la trei șervețele umede printre hainele pe care urmează să le speli, iar ele se vor ocupa de această problemă. Șervețelele umede vor reține scamele din mașina de spălat și le vor împiedica să se mai depună pe hainele noastre. În plus, acestea vor reține și praful din mașina de spălat, care de multe ori se strânge printr-un colț de tricou. Așadar, cu ajutorul șervețelelor umede adăugate în mașina de spălat, vei scăpa de această problemă neplăcută pe care o aduc scamele inestetice.

O altă problemă  cu care gospodinele se confruntă este decolorarea hainelor. Unele haine colorate nu își păstrează culorile la prima spălare, iar aceasta iese chiar în timpul spălării și…migrează la alte haine, de alte culori. Așadar, rezultatul este unul dezastruos.

Decolorarea hainelor poate fi evitată, tot cu ajutorul unor șervețele, însă șervețelele umede nu vor face față. Aveți nevoie de șervețele anti-transfer, pe care le găsiți în comerț. Nu sunt foarte scumpe și își fac treaba foarte bine. Trebuie să scoateți din buzunar în jur de 30 de lei pentru un pachet care conține, în general, 40 de bucăți.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...