De ce e bine să cureți hainele albe cu bicarbonat de sodiu. Trucul e foarte simplu

Redacția IMPACT 15.05.2020, 21:11
De ce e bine să cureți hainele albe cu bicarbonat de sodiu. Trucul e foarte simplu

Bicarbonatul de sodiu este unul din cele mai bune ingrediente pe care le poți avea în bucătăria ta și nu numai. Pe lângă faptul că ajută în tratamentele naturiste de eliminare a acneei sau de înfrumusețare a tenului și a pielii, bicarbonatul este ideal în curățenia de orice natură. El este aliatul tău în lupta contra petelor de orice natură!

Cum să ai haine impecabil de albe?

Cu toții ne dorim să avem haine albe și strălucitoare, la fel ca la prima purtare. De multe ori, ai fost fascinat poate de reclamele la anumite produse care au venit cu promisiuni, de care poate nu s-au ținut. Ei bine, există și soluții mai la îndemână și cu mult mai ieftine. Bicarbonatul de sodiu combinat cu detergent lichid are efecte uimitoare asupra hainelor tale. În plus, această variantă este una benefică și în cazul celor care se confruntă cu piele sensibilă sau alergii.

Adaugă o jumătate de cană cu bicarbonat de sodiu la fiecare ciclu de spălare. Efectul este absolut uimitor și cu siguranță vei fi mulțumit.

Bicarbonatul de sodiu, indispensabil în lupta cu petele

Bicarbonatul de sodiu a devenit soluția absolut indispensabilă din întreaga gospodărie. Este bine știut că acesta este un aliat uimitor atunci când te confrunți cu mai multe pete pe haine care îți dau bătăi de cap. Pentru a curăța hainele de pete de cafea sau de mâncare va trebui să înmoi obiectulele vestimentare într-o soluție cu bicarbonat de sodiu și detergent și să-l lași să acționeze peste noapte. Dacă rezultatele nu sunt cele dorite, poți amesteca bicarbonatul cu pastă de dinți și să mai aplici o dată pe locul cu pricina.

Iată încă un truc simplu pe care îl poți urma pentru a avea haine strălucitoare și lipsite de orice fel de pată! Dacă te confrunți cu o pată de ulei, să zicem, acoperă pata cu puțin bicarbonat. Ingredientul va fi cel care își va face singur treaba pentru că el va absobi pata de grăsime. Așteaptă câteva minute, să acționeze, după care adaugă puțin detergent de rufe și apă pe pata respectivă şi freacă ușor. În cele din urmă, spală haina pătată și apoi va fi ca nouă.

Urmăriți Impact.ro și pe