INTERVIU EXCLUSIV

De ce au refuzat Gabi Cristea și Tavi Clonda să participe la „Asia Express”. Li s-a propus chiar anul acesta. Interviu EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 26.05.2022, 20:50

Vedeta trustului Intact, Gabriela Cristea, și soțul său, Tavi Clonda au fost doriți să se numere printre cele nouă perechi ce vor participa la cel mai greu reality-show tv din România. Motivul principal pentru care negocierile au eșuat din start l-a constituit faptul că cei doi nu aveau cu cine lăsa fetițele, dar, potrivit celor mărturisite de soțul vedetei, la anul cu siguranță vor avea o altă poziție.

Motivul pentru care Gabi Cristea și Tavi Clonda au refuzat participarea la „Asia Express”

Gabi Cristea, una dintre vedetele apreciate ale trustului Intact și soțul său, Tavi Clonda, au fost printre primii contactați pentru show-ul de anul acesta, al cărei acțiune se mută din Asia în America. Potrivit mărturisirilor făcute de artist, negocierile au eșuat încă din prima fază, cei doi refuzând din start, fără ca măcar să afle ce onorariu li s-ar fi propus. Motivul îl constituie în primul rând cele două fetițe ale cuplului, care foarte rar au fost lăsate singure, și atunci doar pentru câteva zile, în grija bunicei din Brașov.

„Am avut discuții pentru America Express, dar nu le-am dat curs. Problema erau fetele, în primul rând, plus că Gabriela trebuia să plece de la emisiune. Vom vedea la anul, până atunci, nu se pune problema”, a declarat Tavi Clonda pentru impact.ro.

Motivul pentru care Gabi Cristea și Tavi Clonda au refuzat să participe la Asia Express
Soții Gabriela Cristea și Tavi Clonda

În Spania, în loc de America

Cei doi soți nu și-au lăsat fetele singure decât pentru câteva zile, și atunci când au fost plecați la Poiana Brașov. Și nici nu au de gând să petreacă prea repede numai în doi.

„Am fost singuri doar 2 zile, în Poiană, dar le-am lăsat aproape, la mama la Brașov. Cam greu cu fetele. De-o vacanță în doi, nu cred că-i cazul. Piscina e aproape gata și vom sta acasă, că ne place. Am fost în Spania, cu fetele, iar în vacanța de vară vom merge tot lângă Barcelona, și tot în patru. Avem niște prieteni care s-au mutat recent acolo, au vilă cu piscină. E foarte frumos la ei”, a completat artistul.

Cu ce afecțiune se confruntă Gabi Cristea

Gabriela Cristea a ajuns, recent, la spital, după ce a făcut o criză de rinichi. Vedeta a urmat un tratament intens, pentru că, potrivit soțului său, risca să intervină anumite complicații.

„Este o poveste ce datează de vreo două săptămâni. Gabi a avut nevoie de un tratament intensiv la un rinichi, timp de două săptămâni. A trebuit să meargă cinci zile la spital, apoi a urmat tratamentul acasă. Acum se simte bine”, a completat Tavi Clonda.

În prezent, cei doi soți sunt ocupați cu terminarea lucrărilor la piscina pe care o au în curtea casei lor.

Motivul pentru care Gabi Cristea și Tavi Clonda au refuzat să participe la Asia Express
Tavi Clonda și cele două fiice ale cuplului

Cum evită certurile în cuplu

Recent, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au sărbătorit șapte ani de căsnicie, alături de nașii lor. Artistul a mărturisit pentru impact.ro că în toată această perioadă, certurile mai serioase pe care le-au avut au pornit de la lipsa de organizare din familie. Mai mult, acesta a propus ca pentru a se evita astfel de lucruri, împreună să-și noteze, în calendar, ce evenimente au de făcut împreună și separat.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe