De ce aşteaptă Dani Oțil să îşi boteze copilul. A recunoscut totul la TV

Nicu Stan 13.10.2021, 14:21
De ce aşteaptă Dani Oțil să îşi boteze copilul. A recunoscut totul la TV

S-a aflat de ce aşteaptă Dani Oțil să îşi boteze copilul. Îndrăgitul prezentator TV a spus chiar el adevăratul motiv, în direct la TV. După ce soția s-a a născut, Dani Oțil a devenit expert în orânduielile bisericești, astfel că a povestit și ce se întâmplă cu noii născuți după ce primesc Sfânta Taina a Botezului.

Dani Oți, dezamăgit că trebuie să îi facă brad de Crăciun fiului său. ”La cum s-a comportat zilele astea, numai nuia merită”

De când a devenit tată, Dani Oțil a început să se intereseze și să ia aminte de  tainele bisericești. Astfel, îndrăgitul prezentator de la Neatza a spus ce s-ar întâmpla cu noii născuți după ce primesc Taina Sfântă a Botezului, astfel că de abia așteaptă să-l vadă botezat pe fiul său.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au devenit părinți în urmă cu o lună și trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții lor. De asemenea, simpaticul prezentator de la Antena 1 nu și-a pierdut simțul umorului și reușește în fiecare dimineață să pună un zâmbet larg pe chipul telespectatorilor Neatza, destăinuindu-le experiențele lui în calitate de părinte.

Dani Otil asteapta ca fiul sau sa se cuminteasca dupa botez
Dani Otil asteapta ca fiul sau sa se cuminteasca dupa botez

Dani Oțil, curios când încep magazinele să vândă mărfuri specifice sărbătorilor de iarnă

Astfel, în ediția de astăzi, 13 octombrie, prietenul cel mai bun al lui Răzvan Simion, Dani Oțil, le-a dezvăluit colegilor săi de platou că este curios când vor începe marile magazine din România să scoată la raft obiecte decorative de Crăciun, în contextul în care vremea este deja foarte capricioasă la mijloc de octombrie.

Răzvan Simion a ținut să-i reamintească colegului de emisiune de faptul că, odată devenit părinte, prioritățile sunt altele, iar oamenii devin mai sensibili, în special în perioada sărbătorilor de iarnă.

Când nu este de acord Dani Oțil cu bradul de Crăciun

În plus, fostul iubit al Lidiei Buble i-a atras atenția colegului său asupra faptului că va fi nevoit să facă bradul de Crăciun încă de la începutul lui decembrie acum, în contextul în care familia s-a lărgit cu un nou membru, lucru de care Dani nu s-a arătat prea încântat.

”Dani – Mă întreb când vor începe magazinele să pună decorațiunile de Crăciun? De la 1 noiembrie credeți?

Răzvan – Tu esti împotriva acestor manifestări laice, ce ne facem?

Dani – Nu, sunt împotriva bradului făcut doar pentru pozele de pe Instagram”, este discuția diontre cei doi matinali.

Ce pățesc noii născuți după botez

Pe de altă parte, Dani Oțil a glumit spunând despre ce presupune el că ar păți noii născuți după ce sunt botezați, conform tradițiilor religioase. Astfel, conform lui Dani Oțil, pruncii se cumințesc și devin precum niște îngerașii.

”Răzvan – Trebuie să faci brad și de Sfântul Nicolae, ca ai copilaș acum.

Dani – Păi de ce? Știe el ce e nuiaua de acum? La cum s-a comportat zilele astea, numai nuia merită. Cică după botez, cand se uita în ochii popii, gata. E relax, e un îngeraș”, au mai spus matinalii Neatza cu Răzvan și Dani.