De ce ar fi Prinţul Harry supărat mereu în ultima perioadă. Admiratorii nepotului Reginei Elisabeta a II-a, îngrijoraţi

Ana Anitoiu 20.07.2022, 18:28

Prinţul Harry al Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord ar fi supărat mereu în ultima perioadă, deși după ce s-a îndepărtat de familia regală și s-a stabilit în Statele Unite ale Americii, alături de Meghan Markle, a devenit tată pentru a doua oară. Admiratorii nepotului Reginei Elisabeta a II-a sunt îngrijoraţi pentru el.

Prințul Harry ar fi supărat mereu

Admiratorii Prințului Harry, care s-a desprins de familia regală în 2020, alături de soția lui, Meghan Markle, au observat că acesta pare mereu supărat. Dacă anterior era zâmbitor și plin de viață, acum fiul cel mic al Prințesei Diana este adesea posomorât.

Invitat la tribuna Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite, în cadrul unei ceremonii anuale de omagiere a lui Nelson Mandela, Prințul Harry a ținut un discurs pesimist, în care a subliniat că dezastrele se află la orice pas și riscă să pună stăpânire pe lume.

De ce ar fi Printul Harry suparat mereu in ultima perioada
Printul Harry si Meghan Markle

Care ar fi motivul supărării Prințului Harry

Cei care nu o plac pe actrița Meghan Markle consideră că la baza nemulțumirii Prințului Harry se află chiar soția acestuia, alături de care și-a schimbat viața radical și s-a stabilit în Statele Unite ale Americii. Cei doi au împreună doi copii: un fiu, Archie Mountbatten-Windsor, în vârstă de trei ani; și Lilibet Mountbatten-Windsor, în vârstă de un an.

Relația dintre fiii Prințesei Diana a avut de suferit după ce mezinul s-a căsătorit cu actrița americană, care avea un divorț la activ. La un moment dat, Prințul William i-ar fi spus tatălui său că simte că și-a pierdut cel mai bun prieten, cu referire la relația sa deteriorată cu fratele său.

Într-un interviu acordat celebrei Oprah Winfrey, Meghan Markle a povestit că s-a gândit să-și ia viața și a făcut acuzații de rasism, spunând că un membru al familiei regale s-a întrebat ce culoare va avea pielea fiului ei. Ulterior, prințul a clarificat că n-a fost vorba despre Regina Elisabeta a II-a sau despre regretatul ei partener de viață, Prințul Filip.

Autorul cărții „Revenge: Meghan, Harry and the war between the Windsors” ce s-ar traduce prin „Răzbunare: Meghan, Harry și războiul dintre Windsori”, Tom Bower, a lăsat de înțeles că actrița americană și Prințul Harry consideră că Prințul William este invidios pe noua lor viață sau pe popularitatea de care se bucură cei doi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...