De ce ar fi fost, de fapt, arestat Gică Popescu. Cozmin Gușă e sigur că are legătură cu un fost prim-ministru

Ana Anitoiu 21.10.2021, 09:15
De ce ar fi fost, de fapt, arestat Gică Popescu. Cozmin Gușă e sigur că are legătură cu un fost prim-ministru

Cozmin Gușă a spus de ce ar fi fost arestat, de fapt, Gică Popescu. Potrivit președintelui Federației Române de Judo, condamnarea lui la închisoare din 2014 a avut legătură cu un fost prim-ministru.

De ce ar fi fost arestat Gică Popescu

Cozmin Gușă este de părere că arestarea lui Gică Popescu a reprezentat ”cea mai mare porcărie făcută de justiția română”. El crede că ”Baciul” a ajuns la închisoare din cauza asocierii sale cu Victor Ponta în campania pentru șefia Federației Române de Fotbal (FRF).

”Se putea discuta cu Gică să se retragă. A fost o regie, din păcate, Gică a crezut că asocierea cu Ponta îl va ajuta, dar aia l-a curățat de fapt. Trebuia să se delimiteze de Ponta, care mai mult a încurcat decât a ajutat.

Dragnea a jucat împotriva lui Gică, cum a fost și cu Lupescu, pe care l-a păcălit că îl va ajuta”, a spus Cozmin Gușă la emisiunea ”Prietenii lui Ovidiu” de la gsp.ro.

De ce ar fi fost, de fapt, arestat Gica Popescu. Cozmin Gusa e sigur ca are legatura cu un fost prim-ministru
Cozmin Gusa

Cozmin Gușă, despre Neluțu Varga: ”A greșit că a intrat în fotbal”

De asemenea, Cozmin Gușă a vorbit despre patronul CFR Cluj, Neluțu Varga, și a dezvăluit că acesta este mai religios decât Gigi Becali, dar că alegerea sa de a intra în fotbal a fost una greșită și că a luat o decizie proastă în privința lui Adrian Mutu.

”Cel mai mult regret că Neluțu Varga s-a simțit intimidat și l-a luat pe Edi Iordănescu în locul lui Adi Mutu. Dacă Neluțu Varga nu s-ar fi lăsat intimidat, venea Adi Mutu la Cluj. Edi Iordănescu a venit pe un mandat scurt asumat la CFR.

Cu Varga sunt amic, nu prea a nimerit-o cu întoarcerea cu Dan Petrescu, dar când faci pași înapoi după o despărțire urâtă, nu cred că se poate să iasă o treabă bună. Varga e foarte calculat, un om bun, un om foarte credincios, dacă nu e sub presiune. Fotbalul a venit ca un drog pentru el, nu cred că avea nevoie de așa ceva.

Acolo e agitația lui și atunci nu mai este un om calculat, ca Gigi pe vremuri. E mai religios ca Gigi din timpurile în care era agitat și el. Neluțu chiar se duce înainte de fiecare meci la duhovnicul său”, a mai spus el.

Cozmin Gușă a precizat că n-a mai vorbit de multă vreme cu Gigi Becali, despre care a spus că deși s-a retras temporar din fotbal, este sigur că nu va rezista, deoarece acesta este ”drogul lui”, la fel ca în cazul lui Neluțu Varga.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...