De ce ar fi fost, de fapt, arestat Gică Popescu. Cozmin Gușă e sigur că are legătură cu un fost prim-ministru

Ana Anitoiu 21.10.2021, 09:15
De ce ar fi fost, de fapt, arestat Gică Popescu. Cozmin Gușă e sigur că are legătură cu un fost prim-ministru

Cozmin Gușă a spus de ce ar fi fost arestat, de fapt, Gică Popescu. Potrivit președintelui Federației Române de Judo, condamnarea lui la închisoare din 2014 a avut legătură cu un fost prim-ministru.

De ce ar fi fost arestat Gică Popescu

Cozmin Gușă este de părere că arestarea lui Gică Popescu a reprezentat ”cea mai mare porcărie făcută de justiția română”. El crede că ”Baciul” a ajuns la închisoare din cauza asocierii sale cu Victor Ponta în campania pentru șefia Federației Române de Fotbal (FRF).

”Se putea discuta cu Gică să se retragă. A fost o regie, din păcate, Gică a crezut că asocierea cu Ponta îl va ajuta, dar aia l-a curățat de fapt. Trebuia să se delimiteze de Ponta, care mai mult a încurcat decât a ajutat.

Dragnea a jucat împotriva lui Gică, cum a fost și cu Lupescu, pe care l-a păcălit că îl va ajuta”, a spus Cozmin Gușă la emisiunea ”Prietenii lui Ovidiu” de la gsp.ro.

De ce ar fi fost, de fapt, arestat Gica Popescu. Cozmin Gusa e sigur ca are legatura cu un fost prim-ministru
Cozmin Gusa

Cozmin Gușă, despre Neluțu Varga: ”A greșit că a intrat în fotbal”

De asemenea, Cozmin Gușă a vorbit despre patronul CFR Cluj, Neluțu Varga, și a dezvăluit că acesta este mai religios decât Gigi Becali, dar că alegerea sa de a intra în fotbal a fost una greșită și că a luat o decizie proastă în privința lui Adrian Mutu.

”Cel mai mult regret că Neluțu Varga s-a simțit intimidat și l-a luat pe Edi Iordănescu în locul lui Adi Mutu. Dacă Neluțu Varga nu s-ar fi lăsat intimidat, venea Adi Mutu la Cluj. Edi Iordănescu a venit pe un mandat scurt asumat la CFR.

Cu Varga sunt amic, nu prea a nimerit-o cu întoarcerea cu Dan Petrescu, dar când faci pași înapoi după o despărțire urâtă, nu cred că se poate să iasă o treabă bună. Varga e foarte calculat, un om bun, un om foarte credincios, dacă nu e sub presiune. Fotbalul a venit ca un drog pentru el, nu cred că avea nevoie de așa ceva.

Acolo e agitația lui și atunci nu mai este un om calculat, ca Gigi pe vremuri. E mai religios ca Gigi din timpurile în care era agitat și el. Neluțu chiar se duce înainte de fiecare meci la duhovnicul său”, a mai spus el.

Cozmin Gușă a precizat că n-a mai vorbit de multă vreme cu Gigi Becali, despre care a spus că deși s-a retras temporar din fotbal, este sigur că nu va rezista, deoarece acesta este ”drogul lui”, la fel ca în cazul lui Neluțu Varga.