De ce a venit Petre Roman în vizită la Oana, de fapt. Abia acum s-a aflat: „E cea mai mare satisfacţie”

Ioana Bucur 10.04.2021, 20:31
De ce a venit Petre Roman în vizită la Oana, de fapt. Abia acum s-a aflat: „E cea mai mare satisfacţie”

La puțin timp după ce a povestit cum, când era doar o copilă, s-a simțit complet abandonată de tatăl ei, a venit și marea împăcare. Abia acum s-a aflat de ce a venit Petre Roman în vizită la Oana, de fapt. Vedeta a mărturisit ce s-a întâmplat în acea zi.

De ce a venit Petre Roman în vizită la Oana, de fapt

În ultimul timp, Oana Roman a mărturisit, public, că sursa multora dintre suferințele sale este chiar tatăl ei. După o perioadă lungă în care nu s-au mai văzut, revederea a fost una cu totul emoționantă. Fiica fostului premier a publicat, pe pagina sa de Instragram, două fotografii în care apare împreună cu Isa și nimeni altul decât Petre Roman, care a venit să le viziteze în vila impresionantă din Pipera.

„Astăzi ne-am revăzut cu tata. Arată absolut fabulos. Isa a fost tare încântată. Fericire”, a scris Oana Roman alături de cele două fotografii, în ciuda faptului că a spus de-a lungul timpului că s-a simțit neglijată de tatăl ei, căruia i-a reproșat și că a uitat de ziua de naștere a nepoatei lui, dar și că nu i-a oferit sprijin mamei ei, Mioara Roman, deși ea a început să se confrunte cu probleme de sănătate.

Abia acum s-a aflat, însă, de ce a venit Petre Roman în vizită la Oana, de fapt. Vedeta a dezvăluit că a profitat de faptul că mama ei este internată într-un centru de reabilitare și l-a invitat pe tatăl ei în vizită, pentru prima oară, adăugând că a simțit o satisfacție uriașă în momentul în care a văzut cât de impresionat a fost fostul prim ministru de vila ei din Pipera.

Petre Roman a reactionat dur cand a fost intrebat de fosta sotie, Mioara Roman
Petre Roman și-a vizitat fiica și nepoata

„El nu a fost la noi de când ne-am mutat la vilă. Arată fabulos pentru vârsta lui. Zici că e Highlander (n.r. Nemuritorul). M-a întrebat cineva şi pe Instagram ce mănâncă de arată atât de bine. Duce o viaţă foarte ogranizata. Îmi doream mult să-i arăt casa. Am profitat că el cu mama nu se întâlnesc și, cum ea e acum plecată la tratament, l-am invitat la mine.

Am fost foarte fericită că a acceptat, am avut una dintre cele mai mari satisfacţii din viaţa mea, sincer îţi zic. S-a uitat la casă, la teren, la grădină. A zis: “Uau, ce casa ai!”. Am visat mereu să am aşa ceva. Părea ceva de neatins. Am trei garaje, am piviniță, pod, bucătărie de vară. Am trăit un moment de grație. Atâta lume m-a acuzat că tata mi-a dat mereu bani! Nu a fost așa, casa asta am luat-o cu banii mei. Era și el fericit și mândru de mine! Și Isa a fost foarte fericită că a venit tata la noi!”, a spus Oana Roman, la „Xtra Night Show”.

„Mi s-a confirmat că anumiți oameni nu vor să fie în viața noastră”

Oana Roman i-a reproșat tatălui ei și că a uitat de ziua de naștere a nepoatei lui, deși Isa îl iubește sincer. Ea a precizat atunci că în afară de mama ei, Mioara Roman, niciunul dintre ceilalți bunici ai fiicei ei nu au fost alături de ea, nici măcar cu un apel telefonic în care să îi ureze „La mulți ani”.

„La ziua Isabelei mi s-a confirmat că anumiți oameni nu vor să fie în viața noastră sau vor să fie doar atunci când au nevoie să fie în viața noastră. Și când nu au nevoie, nu mai sunt. Nu-mi stă în caracter să-i sun și să-i întreb: de ce ai uitat că e ziua unui copil care te iubește sincer? Inclusiv din familie, de fapt bunicii ei nu au fost lângă ea nici unul! În afară de mama, pe care a văzut-o pentru că stă cu noi în casă, nici un bunic nu a fost lângă ea, nici măcar cu un telefon. Nici bunicii materni, nici bunicii paterni. Nimeni, anul ăsta, nimeni. Ok, poate că nu-ți place de mine, pot să consider că nu am fost o fiica bună sau o noră bună, dar copilul ăsta ce vină are?”, a povestit Oana Roman într-un InstaStory.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...