De ce a renunțat ultimul avocat al lui Gheorghe Dincă la caz. Ce l-a făcut să se sature și să plece

De ce a renunțat ultimul avocat al lui Gheorghe Dincă la caz. Ce l-a făcut să se sature și să plece

Gheorghe Dincă se află în penitenciarul de la Craiova acolo unde își execută pedeapsa de opt ani cu închisoare, primită printre altele și pentru uciderea celor două fete răpite, respectiv Alexandra și Luiza. Însă, lucrurile au luat din nou o întorsătură neașteptată, iar monstrul de la Caracal a rămas iar fără avocat.

Gheorghe Dincă din nou fără avocat. Ce l-a făcut pe Claudiu Lascoschi să renunțe la caz?

Monstrul de la Caracal a schimbat trei avocați până acum. În primele luni de condamnare, Dincă a primit doi avocați care să-l reprezinte din oficiu, însă amândoi au renunțat la el din diferite considerente. Unul dintre motive este faptul că dosarul Caracal a fost strămutat, iar în această conjunctură Dincă a primit un nou avocat din oficiu care activa pe raza orașului în care se judeca dosarul acestuia.

gheorghe dinca, avocatul lui dinca, cazul caracal

Gheorghe Dincă din nou fără avocat. Ce l-a făcut pe Claudiu Lascoschi să renunțe la caz?

Ultimul avocat care a preluat dosarul lui Dincă este Claudiu Lascoschi, dar și acesta a anunțat că renunță să-l mai apere pe clientul său. Motivul? Ei bine se pare că Lasoschi a fost deranjat de faptul că Dincă a trimis scrisori victimelor familiei, dar și de faptul că acesta cerut o nouă audiere procuroriilor de la DIICOT în vederea modificării declarațiilor deja date. Mai mult, se pare că avocatul ar fi aflat din presă de intențiile lui Dincă, notează Playtech. ro.

„Nu îl mai reprezint pe domnul Dincă de ceva timp. Nu doresc să discut despre motivele care m-au dus la luarea acestei decizii”, a declarat avocatul pentru Playtech.

Având în vedere situația, Gheorghe Dincă a primit un alt avocat din oficiu. Al patrulea avocat preferă pentru moment să nu își facă apariția în public și să păstreze discreția. De asmenea, din cauza situație provacate de pandemie, deținuții din România nu mai au voie să mai iasă în curte și nici să primească vizite. Drept urmare, Gheorghe Dincă și Ștefan Risipițeanu, complicele acestuia, au fost audiați printr-o videoconferință de procurorii DIICOT.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI