De ce a renunţat, de fapt, Simona Halep la antrenorul Darren Cahill. Noi detalii au ieşit la iveală

Ana Anitoiu 03.10.2021, 23:25
De ce a renunţat, de fapt, Simona Halep la antrenorul Darren Cahill. Noi detalii au ieşit la iveală

Au ieșit la iveală noi detalii despre motivul pentru care Simona Halep și-a încheiat colaborarea cu antrenorul Darren Cahill, după o perioadă de șase ani în care au lucrat împreună.

De ce a încheiat Simona Halep colaborarea cu Darren Cahill, de fapt

Antrenorul Daniel Dobre a vorbit despre despărțirea dintre Simona Halep și tehnicianul australian Darren Cahill, precizând că cei doi au o relație frumoasă.

„Au fost lucruri foarte personale. O relație așa bună și frumoasă cum au avut și au ei nu se poate termina. E foarte greu de identificat anumite motive, dar cred că ultimii doi ani, în ceea ce privește cum s-a desfășurat tenisul, cu pandemia, a contribuit la această despărțire amiabilă.

Simona a jucat foarte bine ultimele turnee, a fost puțin surprinzător pentru mine, nu m-așteptam (la încheierea colaborării cu Darren Cahill, n.r.)”, a spus Daniel Dobre la Digisport.

De ce a renuntat, de fapt, Simona Halep la antrenorul Darren Cahill. Adevarul a iesit la iveala
Simona Halep

Ce fel de relație are Simona Halep cu noul ei antrenor

Jucătoarea de tenis a pornit spre Statele Unite ale Americii, unde va participa la Indian Wells, ce care se va desfășura în California, în perioada 4-17 octombrie. Ea va lucra cu antrenorul Adrian Marcu. Daniel Dobre a dezvăluit că pentru cei doi va fi mai degrabă o ”regăsire” decât un început.

”Dar mergem înainte, e bine că a revenit Adrian Marcu, cel care o cunoaște foarte bine pe Simona. Nu e ca un început, ci e o regăsire.

Darren va lipsi nu doar ca antrenor, ci și ca om, era o persoană care deschidea foarte multe uși, care are o experiență enormă”, a mai spus Daniel Dobre.

Simona Halep, enervată la culme

Simona Halep, în vârstă de 30 de ani, care s-a căsătorit de curând cu omul de afaceri Toni Iuruc, s-a enervat la culme recent, din cauza speculațiilor ce au apărut cu privire la o posibilă retragere a sa din tenis.

Sportiva a spus că deși a avut puține îndoieli din cauza accidentărilor pe care le-a suferit, nu are de gând să își încheie prea curând cariera în tenis.

”Nu înțeleg de ce tot vorbiți despre sfârșitul carierei mele! Pentru că nu este aproape! Îmi doresc să joc cât mai mult! Din cauza accidentărilor am avut puține îndoieli că aș mai putea, dar acum sunt foarte în formă, sunt sănătoasă și vreau să joc încă doi-trei-patru ani”, a spus Simona Halep la Telekom Sport.

Recent, campioana a anunțat că își începe și cariera ca antrenor de tenis. Vezi AICI în ce proiect s-a implicat Simona Halep ca antrenor!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...