De ce a rămas Denise Rifai fără permis de conducere. Poliția nu a iertat-o pe vedeta TV

Stan Filon 30.11.2022, 21:15
De ce a rămas Denise Rifai fără permis de conducere. Poliția nu a iertat-o pe vedeta TV

S-a aflat de ce a rămas Denise Rifai fără permis de conducere! Vedeta Kanal D este de astăzi pieton, după ce a fost prinsă cu ocaua mică. Polițiștii de la Rutieră au surprins-o pe prezentatoarea de televiziune în trafic și au taxat-o imediat.

De ce a rămas Denise Rifai fără permis de conducere

Așadar, luna cadourilor a venit mai devreme pentru Denise Rifai, însă cu un cadou otrăvit. Cei care i-au făcut cadoul destul de urât au fost polițiștii de la Rutieră, care au surprins-o în trafic în timp ce a încălcat legea și au taxat-o imediat. I-au ridicat dreptul de a conduce autoturisme pe domeniul public pentru cel puțin o lună de zile, potrivit cancan.ro.

Se anunță sărbători de iarnă destul de dificile pentru prezentatoarea Denise Rifai, deoarece nu mai are permis de conducere, începând de astăzi. Poate anul care va veni îi va aduce din nou permisul vedetei de televiziune, care va fi nevoită să își angajeze un șofer, în luna decembrie. Sau să apeleze la taxi.

De ce a ramas Denise Rifai fara permis de conducere
De ce a ramas Denise Rifai fara permis de conducere

Anul 2022, unul foarte bun pentru Denise Rifai

Dar ce a făcut Denise Rifai? Ei bine, prezentatoare emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” a fost surprinsă de polițiștii de la Rutieră în timp ce a depășit o coloană de mașini, pe linia de tramvai. S-a întâmplat pe Bulevardul Aerogării.

Chiar dacă acum a rămas fără permis de conducere, anul 2022 a fost unul foarte bun pentru Denise Rifai. Emisiunea prezentată de ea la Kanal D a primit premiul pentru „cea mai bună emisiune din România”, la Gala Premiilor TV Mania 2022.

„Le mulţumesc tuturor celor care au votat emisiunea, celor care ne urmăresc şi care, prin feedback-ul lor, ne inspiră să fim tot mai buni în activitatea noastră. Ce aș vrea să punctez este că în spatele succesului acestei emisiuni, care a ajuns la cel de-al treilea sezon, se află o muncă uriaşă de echipă, precum şi susținerea managementului Kanal D pentru care preocuparea principală este să ofere publicului un produs premium”, declara Denise Rifai în luna noiembrie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...