De ce a plecat Mihai Petre de la Pro TV. Umilit, a ales să se răzbune pe șefi

Iancu Andreea, Ana Ionescu 20.10.2021, 14:51
De ce a plecat Mihai Petre de la Pro TV. Umilit, a ales să se răzbune pe șefi

Mihai Petre ne-a obișnuit cu prezența sa în cadrul juriului diferitelor emisiuni care implică și arta dansului. Unul dintre cei mai aprigi jurați a încheiat însă proiectul „Românii au talent”, deși a făcut parte din echipa de la Pro TV ani buni. Chiar dacă Mihai Petre a plecat de la Pro TV, fiind dat afară de conducerea trustului, profesorul de dans s-a reorganizat și a făcut o mutare importantă în cariera sa, care poate fi considerată de unii drept un gest de răzbunare.

Motivul pentru care Mihai Petre a plecat de la Pro TV

În urmă cu un an de zile, publicul telespectator era surprins de vestea că Mihai Petre a plecat de la masa juriului de la „Românii au talent”, ca urmare a unei decizii a conducerii postului Pro TV. Fostul jurat a explicat atunci faptul că a fost un gest care l-a luat pe nepregătite, neașteptându-se să fie pus pe liber de către șefii trustului. Mihai Petre a ales să nu comenteze motivele pentru care a fost eliminat din cadrul emisiunii, însă a recunoscut că existau discuții cu privire la stabilirea unei noi ordini în cadrul show-ului prin aducerea unei prezențe feminine alături de Andra.

Am discutat despre asta, am fost anunțat oficial de luni, iar vineri (9 octombrie) s-a comunicat. O așa veste te ia întotdeauna pe nepregătite. Știam cu câteva zile înainte că exista intenția de a se schimba sensul dinamicii la masa juriului, prin aducerea unei doamne sau domnișoare. Dar n-a fost sigur… Nu ține de mine să judec asta, știu doar că asta s-a dorit. Aceasta a fost ideea principală, aceea de a obține o altă dinamică și de a stabili echilibrul acolo, în juriu, explica Mihai Petre după vestea că a fost pus pe liber de la Pro TV, potrivit click.ro.

Mihai Petre a plecat de la Pro TV și s-a răzbunat pe șefi
Mihai Petre a plecat de la Pro TV și s-a răzbunat pe șefi

Fostul jurat face performanță în noul show de televiziune

Însă o vorbă din vechime spune că „tot răul spre bine”. Chiar dacă a fost surprins să părăsească echipa alături de care a petrecut ani frumoși în căutarea talentelor, Mihai Petre a reușit să fie inclus într-un proiect nou. Dansatorul profesionist și soția sa Elwira fac parte din echipele care au pornit în cursa de pe Drumul Împăraților, din cadrul Asia Express. Culmea, mutarea lui Mihai Petre de la Pro TV la postul concurent, Antena 1, pare un gest ușor de răzbunare pentru cei care nu au mai găsit un loc pentru vedetă. În urmă cu un an de zile, Mihai era optimist cu privire la viitorul său în televiziune, acolo unde își dorea să revină.

Da, și îmi doresc să revin și sunt convins că voi reveni la un moment dat, însă e o perioadă în care pur și simplu analizez oportunități pe care le pot duce cu succes și care să mi se potrivească, pentru că nu e atât de simplu, spunea vedeta, potrivit sursei citate.

Dedicat meseriei sale, ocupându-se de sala de dans și de elevii săi, dar și de diferite concursuri de dans pe care le jurizează ocazional, Mihai Petre a lăsat pentru câteva luni job-ul și a decis să își testeze limitele. Deocamdată, primele episoade dezvăluie faptul că echipa pe care o formează alături de soția sa se află adesea pe primele locuri, fiind considerată una de temut pentru restul concurenților.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...