De ce a plătit o femeie 1.000 de lei pentru un banal vopsit în Botoșani. Ce scrie pe bonul fiscal

Madlen Moraru 09.06.2020, 19:12
De ce a plătit o femeie 1.000 de lei pentru un banal vopsit în Botoșani. Ce scrie pe bonul fiscal

Suma record de 1.000 de lei a fost plătită de o femeie pentru un banal vopsit în Botoșani. Clienta cu pricina a fost nemulțumită inclusiv de modul în care a fost tratată de angajate. A făcut totul public prin intermediul rețelelor sociale și a scos la lumină această neregulă de proporții. Ulterior s-a aflat că nu a fost singura păgubită în acest mod, dar și ce scria pe bonul fiscal pe care l-a primit la părăsirea salonului.

De ce a plătit o femeie 1.000 de lei pentru un banal vopsit în Botoșani?

Scandalul de proporții izbucnit în plină pandemie o are în centrul atenției pe o femeie care a plătit o sumă colosală pentru un banal vopsit. Incidentul a avut loc de curând în orașul Botoșani, unde un salon i-a perceput o taxă de 1.035 de lei pentru acest serviciu de înfrumusețare. Totodată, și angajatele ar fi avut un comportament nefiresc față de clienta care a făcut totul public. Potrivit celor de la știrileprotv.ro, femeia ar fi venit din Iași în Botoșani pentru a se putea vopsi și a avut parte de o experiență total traumatizantă.

De ce a plătit o femeie 1.000 de lei pentru un banal vopsit în Botoșani. Ce scrie pe bonul fiscal
Femeia păgubită a decis să facă publică povestea în mediul online și să le arate tuturor de ce a costat 1.000 de lei să se vopsească la salon

Ce scrie pe bonul fiscal

”Asistentele aveau niște mâini de parca ar fi lucrat în șantier. Una nu știa cum să te smulgă mai tare de păr, alta cum să îți bage degetele în ochi mai bine”, a transmis femeia pe rețelele sociale.

În mod șocant, aceasta și-a permis să achite doar jumătate din tariful perceput pentru un banal vopsit. De aceea, la părăsirea incintei acelui salon, clienta avea părul doar pe jumătate cosmetizat. Țeapa de proporții a ajuns în mod cert și în atenția autorităților.

„În cazul în care Dumnezeu te înzestrează cu un par foarte bogat, în acel salon este un dezavantaj complet! Șefa și “asistentele” ei nu reușesc să ia o pauză de la pufneli și mirări, că vai ce par des, că vai intră multă vopsea, se mirau ca și cum era ceva ce nu s-a văzut până la Paris!! Îți propun o tehnica hoțească, că vai vă putem face doar jumătate de cap ca să nu vă coste peste 1000 de Lei!!! Am mers pe varianta asta până la urmă, că deja părea de groază și părea că urmează să te falimenteze complet!! Concluzia: Salonul, unde clientul ar fi trebuit să aibă parte de un balayage complet superb, dar în schimb s-a ales cu jumătatea de cap făcut și multe pretexte de furtișaguri din partea unor oameni de nimic!”, a mai povestit clienta.

Urmăriți Impact.ro și pe