De ce a murit Tina Turner. Care a fost cauza morții. Primul anunț

Corina Oprea 26.05.2023, 07:54
De ce a murit Tina Turner. Care a fost cauza morții. Primul anunț

Marea artistă Tina Turner nu mai este printre noi, după o viață petrecută pe scenă. Vestea că s-a stins a fost un șoc pentru o lume întreagă, care acum așteaptă să afle ce anume a dus la pierderea unei asemenea voci. Motivul exact din cauza căreia s-a stins marea stea a muzicii Rock’n Roll a fost, oficial, dezvăluit.

De ce a murit, de fapt, Tina Turner

Moartea Tinei Turner a fost un șoc pentru toată lumea. Marea artistă s-a stins subit din viață, la 83 de ani. Deși avea o  vârstă înaintată, nu se știa că starea ei de sănătate era una foarte gravă și în ultima vreme nu mai vorbise despre problemele ei. Toată lumea se întreabă acum, însă, care este cauza exactă ce a dus la dispariția reginei Rock’n Roll-ului.

Apropiații au anunțat că s-a stins în liniște, fără a oferi prea multe detalii în acest sens. Este cunoscut faptul că Tina Tunrner a avut, de-a lungul vieții, probleme grave de sănătate, dar se pare că motivul ar fi fost altul. Reprezentantul ei a confirmat că a murit din cauze naturale, mai exact, din cauza vârstei înaintate, iar bolile de care sufereau nu au fost cele care au răpus-o.

A suferit mult de-a lungul anilor și, înainte ca soțul ei să-i dea un rinichi și să-i salveze viața, chiar se gândea să-și pună capăt zilelor cu ajutorul medicilor. Tina a început să facă aranjamente și s-a înscris la grupuri de sinucidere asistată, iar după operație nu mai putea suporta medicamentele.

„Cu timpul am dezvoltat o antipatie fatală față de aceste pastile. Mi-am amintit că am savurat viața înainte de a începe să le iau și mi-am dorit să pot fi la fel de energică, exact ca înainte”, spunea ea.

Ce a postat Tina înainte să moară

Ultima postare a Tinei din mediul online a fost una plină de suferință. A transmis un mesaj trist, precizând că și-ar fi dorit să aibă mai multă grijă de rinichii ei și să ia boala în serios. Astfel, crede că nu s-ar mai fi ajuns la transplant și tot felul de complicații.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Tina Turner (@tinaturner)


În luna aprilie, Tina a oferit un interviu în care a abordat mai multe subiecte interesante. Întrebată cum ar vrea să își amintească lumea de ea după ce nu va mai fi, vedeta a spus că vrea să fie văzută ca un model de viață, ca cea care a dat femeilor încredere în ele.

„Cum ai vrea să fii amintit?”, a fost întrebată artista.

„Ca regina rock-n-roll-ului. Ca o femeie care le-a arătat altor femei că este în regulă să lupți pentru succes în propriile lor condiții.”, a răspuns Tina.

Urmăriți Impact.ro și pe