De ce a murit soţia lui Nicolae Botgros. Durere mare pentru apropiaţii Lidiei Bejenaru

Nicu Stan, Cristi Ionică 27.07.2021, 14:11
De ce a murit soţia lui Nicolae Botgros. Durere mare pentru apropiaţii Lidiei Bejenaru

De ce a murit soţia lui Nicolae Botgros. Durere mare pentru apropiaţii Lidiei Bejenaru. Fiul maestrului a făcut declarații înfiorătoare despre moartea mamei sale. Soția lui Botgros a decedat pe data de 26 iulie, în urma unei suferințe îngrozitoare. Amănuntele cutremurătoare, în articolul de mai jos.

S-a aflat cauza morții soției lui Nicolae Botgros. Moartea a fost groaznică

S-a aflat de ce a murit soţia lui Nicolae Botgros. Este durere mare pentru apropiaţii Lidiei Bejenaru după ce aceasta a decedat în urma unei boli înfiorătoare.

Astfel, Corneliu Botgros, unicul fiu al Lidiei Bejenaru și al maestrului Nicolae Botgros, a făcut primele declarații după ce mama sa a decedat, în dimineața zilei luni, 26 iulie.

Nicolae Botgros si Lidia Bejenaru
Nicolae Botgros si Lidia Bejenaru

Anunțul cutremurător al lui Corneliu Botgros

“A avut probleme la colon, cancer, și în urma operațiilor nu și-a mai revenit, nu știu exact cauza, probabil inima. Ea a fost operată de trei ori timp de o săptămână”, a declarat, cu lacrimi în ochi, Corneliu Botgros, violonist în cadrul Orchestrei de muzică populară „Lăutarii”, pentru 6TV.

De asemenea, cunoscuta artistă de muzică populară Lidia Bejenaru, soția lui Nicolae Botgros, a decedat luni, 26 iulie, fiind răpusă de cancer la vârsta de 68 de ani. Trupul neînsuflețit al artistei va fi depus la Palatul Național din Chișinău, capitala Republicii Moldova.

Cine este Lidia Bejenaru

Lidia Bejenaru este născut pe data de 3 mai 1953, în satul Țiplești, Sîngerei. Lidia Bejenaru a fost o interpretă de muzică populară din Republica Moldova, soția dirijorului Nicolae Botgros. Cuplul Botgros are un singur fiu, pe violonistul Corneliu Botgros.

Pe de altă parte, Nicolae Botgros a trecut și el printr-o mare cumpănă la sfârșitul anului trecut când s-a infectat cu virusul ucigaș.

Nicolae Botgros, infectat cu coronavirus

Anunțul infectării lui Nicolae Botgros cu coronavirus a fost făcut de fiul maestrului. El a precizat că mai mulți membri ai Orchestrei Naționale de Muzică Populară „Lăutarii” au fost depistați pozitiv și a precizat că starea de sănătate a tatălui său este una stabilă, deși au apărut o serie de complicații.

Aceste complicații l-au ținut pe Nicolae Botgros în spital nu mai puțin de trei săptămâni. Artistul a fost internat la Spitalul Județean de Urgență Chișinău.

Nicolae Botgros ar mai avea un copil

„Mai mulţi din orchestră sunt testaţi pozitiv. Tata tot e la spital, starea de sănătate e stabilă, dar are nişte complicaţii. Multe nu ştiu pentru că ei sunt izolaţi acolo, fără telefoane şi vorbim uneori cu şeful secţiei”, spunea Corneliu Botgros în luna octombrie a anului trecut.

Nu în ultimul rând, un zvon care circulă prin Chisinău arată că maestrul Nicolae botgros mai are un copil, mic, copil al cărei mamă ar fi o cântăreață de 27 de ani, tot din Republica Moldova.

Urmăriți Impact.ro și pe