De ce a murit, de fapt, tatăl Monicăi Gabor. De-abia acum s-a aflat

Andrei Cezar / 26.06.2020, 19:04

Tatăl Monicăi Gabor a murit acum câteva zile, iar astăzi a fost înmormântat. Din nefericire nici Monica și nici sora ei, Ramona, nu au putut să plângă la căpătâiul părintelui lor și să-l conducă pe ultmimul drum. De toate cele necesare înmormântării s-a ocupat ce-a de-a treia fiică a lui Emil Gabor, Alina. Puțină lume cunoaște însă, că în ultima vreme bărbatul trecea printr-o cruntă suferință în urma căreia ajunsese să cântărească doar 47 de kilograme.

De ce a murit, de fapt, tatăl Monicăi Gabor

Emil Gabor a fost găsit fără suflare în apartamentul său din Bacău, după ce a suferit un stop cardiac. Vestea a căzut ca un trăznet asupra fiicelor sale, Monica și Ramona, care se află în Statele Unite. Din cauza restricțiilor impuse de pandemie, cele două nu au reuși să vină acasă pentru a-și conduce părintele pe ultimul drum, așa că pregătirile de înmormântare au revenit în sarcina celei de-a treia fiice a bărbatului, Alina.

„N-au putut să vină, pentru că nu au voie din America să vină! Au filmat acolo cu telefonul, au fost în direct.”, a declarat cel mai bun prieten al lui Emil Gabor, potrivit Spynews.ro

De ce a murit, de fapt, tatăl Monicăi Gabor. De-abia acum s-a aflat
De ce a murit, de fapt, tatăl Monicăi Gabor. De-abia acum s-a aflat

Obiceiul care i-a distrus viața lui Emil Gabor

În ultima perioadă Emil Gabor avea probleme din ce în ce mai serioase de sănătate, care s-au agravat din cauza consumului de alcool, potrivit unor surse aproapiate familiei.

Avea o mulțime de probleme de sănătate, săracul. O fibroză chistică la plămâni, avea și ciroză. Ajunsese să fie extrem de slab. Avea perioade când bea zi de zi, iar asta îi afecta mult starea de sănătate, degeaba lua el pastile. Când îi ajungea cuțitul la os, atunci lăsa alcoolul pentru câteva zile. A fost internat în spital de multe ori. Săraca Alina, fata cea mare, avea grijă de el. De fiecare dată spunea că se învață minte și promitea că va avea grijă de el, însă după numai câteva zile o lua de la capăt. De câteva luni, Emil tot spunea că simte că i se apropie sfârșitul, spunea mereu asta, deși noi îi spuneam să nu mai cobească. Pur și simplu simțea”, ne-au mărturisit surse apropiate familiei Gabor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI