De ce a divorţat Andreea Marin de primul soţ. Avea 19 ani când s-a căsătorit: “Nu am făcut faţă acestei despărţiri”

Andra Daoud 15.11.2021, 09:54

Andreea Marin s-a căsătorit pentru prima dată când avea 19 ani. Primul mariaj al ”Zânei” a durat șapte ani și s-a încheiat din cauza distanței, dar vedeta îi poartă un respect deosebit celui care a dus-o la altar pentru prima dată.

De ce a divorțat Andreea Marin de primul soț

Andreea Marin a fost căsătorită de trei ori, iar cea mai cunoscută relație a ei este, de departe, cea cu Ștefan Bănică Jr. Puțină lume știe însă că vedeta s-a căsătorit pentru prima dată când avea 19 ani. Cel care i-a devenit soț atunci se numea Cristian Gheorghiță, iar Andreea Marin spune că a fost o dragoste pură și sinceră între ei.

Dragostea a durat șapte ani, în cazul lor, iar mariajul a ajuns la final din cauză că au mers în direcții profesionale diferite. Soțul ei a plecat la studii în SUA, în timp ce Andreea Marin a început să prezinte ”Surprize Surprize”. Vedeta a povestit, într-un interviu acordat recent, că distanța a fost cea care a erodat relația și astfel a ajuns să divorțeze când avea 26 de ani.

Această despărțire a noastră a venit într-un moment în care eu eram prea fragedă, nu eram destul de matură și în același moment am început munca nebună la ”Surprize”, am simțit o singurătate. M-am simțit singură. N-am făcut față acestei distanțe.

De iubit ne iubeam în continuare, dar aveam nevoie de omul acela lângă mine. El n-a făcut nimic rău, dar a avut niște studii, un master de urmat, cu care am fost amândoi de acord și, practic, n-am făcut față, a declarat Andreea Marin, în cadrul emisiunii ”În oglindă”.

Andreea Marin a fost căsătorită de trei ori

Vedeta a recunoscut că s-a căsătorit la o vârstă atât de fragedă pentru că tot timpul a fost în căutarea ideii de familie perfectă, de cămin. Andreea Marin și-a pierdut mama când avea nouă ani, iar acest lucru a marcat-o profund. Ajunsă la maturitate, a început să caute idealul de familie cât mai apropiat de imaginea părinților ei.

Mereu am fost în căutarea acestui ideal. Am dat și greș, n-am ales bine sau poate nu a existat potrivire. E foarte simplu să stai pe margine și să judeci ce se întâmplă în viața unui om, dar numai el știe care i-au fost sentimentele, ce a trăit, ce suferințe duce în suflet, a adăugat Andreea Marin.

Fosta ”zână a surprizelor” s-a căsătorit pentru a doua oară în 2006, cu Ștefan Bănică Jr. În timpul căsniciei, care a durat tot șapte ani, s-a născut fetița lor, Ana-Violeta. În 2013 cei doi au decis să divorțeze, iar fetița a rămas cu mama ei.

De ce a divorţat Andreea Marin de primul soţ. Avea 19 ani când s-a căsătorit: “Nu am făcut faţă acestei despărţiri”
De ce a divorţat Andreea Marin de primul soţ. Avea 19 ani când s-a căsătorit: “Nu am făcut faţă acestei despărţiri”

La câteva luni după separarea de Ștefan Bănică Jr., Andreea Marin s-a căsătorit din nou, de data aceasta cu un medic turc pe nume Tuncay Ozturk. Dragostea lor a durat mai puțin de trei ani, iar ”zâna surprizelor” a declarat, la un moment dat, că a treia căsătorie a fost o greșeală și că preferă să uite acea relație.

Are o relație stabilă, dar nu mai vrea să se căsătorească

Andreea Marin are o relație în prezent cu omul de afaceri Adrian Brâncoveanu, dar nu se grăbesc să o oficializeze. Frumoasa prezentatoare a declarat, într-un interviu pentru Impact.ro, că este fericită așa cum este în prezent și că nu are planuri de căsătorie, cel puțin deocamdată.

Noi suntem bine astfel și suntem o familie. Nu trăim după normele impuse de alții. Fiecare știe cum este mai bine pentru el. Nu a venit acel moment în care să se întâmple altfel, a spus Andreea Marin.

Urmăriți Impact.ro și pe