De ce a ajuns Mircea Badea să-și dea doi pumni în gură. ”Curgea sângele peste tot”

Diana Radu 07.07.2020, 11:30
De ce a ajuns Mircea Badea să-și dea doi pumni în gură. ”Curgea sângele peste tot”

Mircea Badea și Selly au fost invitați luni la emisiunea “Sinteza Zilei”, moderată de Mihai Gâdea. În cadrul emisiunii vloggerul a vorbit despre problemele cu care se confruntă sistemul de învățământ și cu ce schimbări ar veni el. La rândul său, prezentatorul de la Starea Nației de pe Antena 3 a povestit câteva dintre cele mai rușinoase amintiri din școală.

Mircea Badea, despre viața sa de student

Prezentatorul TV i-a povestit lui Selly cum a fentat un examen greu la matematică la matematică. Însă, deși este o fire deschisă care spune lucrurilor pe nume, Mircea Badea a dat semne de rușine față de tânărul absolvent de liceu. Vedeta Antenei 3 și-a adus aminte cum la examenul pentru admiterea de la facultate a ajuns cu foaia de examen în față, neînțelegând mai nimic din ce trebuia să scrie.

Mai pe scurt, Mircea Badea nu se pregătise deloc pentru examen, iar faptul că numele său începea cu litera B l-a plasat în primele bănici. Drept urmare, el nu s-a putut inspira precum colegii lui din spate, așa că a cerut să amâne examenul motivând că nu se simte prea bine. Însă, profesorul l-a asigurat că „Cine pleacă acum, mai vine în toamnă să-l dea”.

mircea badea, starea natiei, selly
Mircea Badea, despre viața sa de student. Sursă foto: Antena 3

„Mi-am dat un pumn în nas”

Pentru a scăpa de examen și pentru a mai avea o șansă de a intra la respectiva facultate, Mircea Badea povestește că a fost nevoit să-și dea un pumn în nas, sperând că data viitoare va fi cu mai mult noroc.

Și mă apucă niște nervi. Mamă, mamă…am zis: nu mă face ăsta pe mine, gata! Și zic, ia să vezi ce-I face u lui asta. Și îl pândesc, și îl pândesc. La un moment dat profesorul se întoarce la mine. Mă, nene, și mi-am dat un pumn în nas. Mamă, am zis că îmi dau lacrimile, dar îmi dăduse sângele. Mă apucaseră un car de … nervi, mă uitam la ăla și-l uram. (…)

Curgea pe mine sânge, pe masă și după aia m-am relaxat. Când se întoarce ăla cu fața începe să țipe: – Aaaa, ce s-a întâmplat. Du-te la cabinetul medical! -Păi, domn’ profesor, și examenul? -Lasă examenul, du-te, îl dai data viitoare”, povestește preznetatul emisiunii “În gura presei”, potrivit Antena3.ro.

Selly plănuiște să urmeze o facultate de business, însă pentru asmitere va trebui să susțină un examen. În acest context, Mircea Badea i-a povestit această experiență din studenție.

Urmăriți Impact.ro și pe