De câți polițiști e nevoie să încătușeze un bătrân? Răspuns corect: 7. Scene de râsu-plânsu în București. VIDEO

Andrei Cezar 21.05.2020, 18:10
De câți polițiști e nevoie să încătușeze un bătrân? Răspuns corect: 7. Scene de râsu-plânsu în București. VIDEO

Scene incredibile în Capitală. Un pensionar a fost încătușat de polițiști după ce el, împreună cu o femeie și un alt bărbat, ar fi devenit recalcitranți pe motiv că nu doresc termoscanarea la intrarea într-un supermarket din Sectorul 5.

Un pensionar, încătușat de 7 polițiști în București

Scenele ireale s-au petrecut în fața supermarketului Kaufland din cartierul Ferentari. Doi bărbați și o femei ar fi refuzat termoscanarea la intrarea în magazin, moment în care ar fi devenit recalcitranți. Unul dintre paznici a sunat la 112 și a chemat poliția. La sosirea echipajelor scandalul a degenerat, iar agenții au considerat necesară încătușarea bătrânului.

https://youtu.be/jkPpbiBUT44

Pe imaginile postate pe YouTube de un martor al evenimentului se poate observa cum mai întâi câțiva polițiști încearcă să îi pună cătușele pensionarului, însă fără sorți de izbândă. În timp ce este imobilizat pe capota autospecialei omul în vârstă le spune polițiștilor să-l lase în pace. La scurt timp își face apariția un alt echipaj de poliție, iar împreună cu ceilalți colegi au reușit să-l pună la pământ pe acesta. În timpul încăierării, bărbatul își pierduse ochelarii de vedere.

Oamenii care au asistat la incident au încercat și ei, de pe margine, să potolească spiritele, huiduindu-i la un moment dat pe polițiști.

În total trei persoane au fost urcate în mașinile de poliție și duse la secție unde au fost amendate cu câte 2000 de lei pentru refuz de legitimare, provocare de scandal şi împiedicarea intervenţiei poliţiştilor în îndeplinirea obligaţiilor de serviciu, potrivit Digi24.

Comunicatul Poliției

La data de 19 mai, prin apel 112 a fost sesizat un scandal în derulare, într-un centru comercial din sectorul 5. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 24 Poliţie, care au identificat trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie, care se manifestau violent, pe motiv că nu li s-ar fi permis accesul în magazin, deoarece au refuzat termoscanarea”, potrivit unui comuicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti.

Urmăriți Impact.ro și pe